Πόσα ξέρεις πραγματικά για το St. Patrick's Day;

Ένα κουίζ για όσους παίζουν την Guinness στα δάχτυλα.

Μπορεί να είσαι ο πρώτος από την παρέα που «μυήθηκε» στο St. Patrick’s Day και ενδεχομένως, να έχεις πιει περισσότερες Guinness από κάθε άλλο τύπο στο στέκι της γειτονιάς σου. Μπορεί, επίσης, να θυμάσαι ακόμη το επικό bar hopping που έκανες πέρυσι στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσεις την ημέρα του Άγιου Πατρίκιου. Τότε που για να τιμήσεις τον αγαπημένο σου Άγιο, φόρεσες εκείνο το πράσινο, τεράστιο, τρελό καπέλο και να εμφανιστείς στα parties.

Ναι, κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου «το ζεις» και μάλιστα φέτος, άρχισες από νωρίς να ξεσηκώνεις τους κολλητούς για μην χάσεις… party για party από τις 15 έως τις ως 17 Μαρτίου. Είσαι δε διατεθειμένος να πάρεις και τους δρόμους για να βιώσεις την ημέρα του Άγιου Πατρίκιου σε όλο της το μεγαλείο. Διότι γνωρίζεις πως εκείνο το τριημεράκι, θα «παίξουν» πολλά St. Patrick’s events σε όλη την Ελλάδα για την ακρίβεια πάνω από 200 parties. Μπαίνοντας λοιπόν στην σελίδα της Guinness στο Facebook θα βρεις, λοιπόν, εκείνα που θα γίνουν κοντά σου - αλλά… δεν σε «χαλάει» να ανακαλύψεις τι άλλο παίζει εκτός Αθηνών.

Όλα καλά μέχρι εδώ και εμείς, μαζί σου. Τα weekend parties του St.Patrick’s έχουν μπει ήδη στο πρόγραμμά μας. Αλήθεια, όμως, γνωρίζεις τι στο καλό γιορτάζεις; Ξέρεις; Έχεις ιδέα ποιος ήταν ο Άγιος Πατρίκιος ή πιστεύεις πως το γεγονός ότι πίνεις Guinness σε κάνει expert στο St. Patrick’s; ΟΚ, ίσως να αρκεί αλλά, σε κάθε περίπτωση, δεν βλάπτει να μάθεις πόσο καλά γνωρίζεις τελικά τη μεγαλύτερη γιορτή των απανταχού Ιρλανδών!

Ακόμη και αν δεν έχεις ταξιδέψει στο Δουβλίνο, ακόμη και αν δεν μπορείς ΚΑΝ να σκεφτείς τι συμβολίζει το τριφύλλι που βλέπουμε στο St. Patrick’s Day, ακόμη και αν δεν έχεις ιδέα τι εθνικότητας ήταν ο Άγιος Πατρίκιος (σίγουρα όχι Ιρλανδός)… ακόμη και αν δεν ξέρεις ποιο είναι το στοιχείο που κάνει την αγαπημένη σου ιρλανδική μαύρη stout μπύρα μοναδική, αξίζει να τεστάρεις τις γνώσεις σου.

Προτού πας, λοιπόν, στα St. Patrick’s parties της Guinness, κάνε το κουίζ για να μην «το παίζεις» έξυπνος δίχως λόγο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×