Έχουμε τρέιλερ του τελευταίου Star Wars

Ο Luke Skywalker δεν «έφυγε» ποτέ.

Πολύς κόσμος τρελάθηκε (με την καλή έννοια) άλλά πολλοί δυσανασχέτησαν βλέποντας το «Star Wars: The Last Jedi» και την κατάληξη του Luke Skywalker (Mark Hamil) στην ιστορία. Ο ήρωας του franchise επανήλθε για ένα και μόνο επεισόδιο και «αποχαιρέτησε» δίνοντας οριστικά τα κλειδιά της Δύναμης στην Rey της Daisy Ridley. Έτσι έγινε όντως;

Διότι στο πρώτο teaser trailer του ένατου και τελευταίου επεισοδίου της σειράς, «The Rise of Skywalker» μας προδιαθέτει ότι ο Luke, όπως και η αδερφή του Leia, δεν έφυγαν πραγματικά ποτέ από το πλευρό της τελευταίας Jedi. Στο βίντεο επίσης κάνουν την επανεμφάνισή τους οι Fin (John Boyenga) και Poe Dameron (Oscar Isaac), ο Kylo Ren του Adam Driver αλλά και… φίλοι από τα παλιά.

Ο πρώτος είναι ο Lando Calrissian (Billy Dee Williams) από τα πρώτα επεισόδια της σειράς αλλά και ένα… σατανικό γέλιο που μας προδιαθέτει ότι κάποιος κακός επανέρχεται δριμύτερος. Το αν αυτός θα είναι ο Snoke ή ο Darth Sidious, ο χρόνος θα δείξει.

 

 

Το Star Wars: Rise of Skywalker βγαίνει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου του 2019 με τον J.J. Abrams να επανέρχεται στη θέση του σκηνοθέτη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×