Η διαπλανητική κυριαρχία της Adastra

Η θαλαμηγός που θυμίζει διαστημόπλοιο, ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη της.

Η κατασκευή της πραγματοποιήθηκε για φιλοξενήσει τον επιχειρηματία Antony Marden, από το Hong Kong και φυσικά τους πλούσιους φίλους του. Πλέον, η υπερπολυτελής θαλαμηγός, είναι προς πώληση και αν τυχόν ενδιαφέρεσαι, θα πρέπει να μάθεις, πως η τιμή της ανέρχεται στα 12 εκατ. δολάρια. «Not bad, not terrible», θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, για ποια κατηγορία ανθρώπων μιλάμε.

Μια απλή ματιά στις φωτογραφίες, είναι αρκετή για να δικαιολογήσει τα χρήματα που πρέπει να καταβάλλει ο ενδιαφερόμενος για να την αποκτήσει. Ο σχεδιασμός της έγινε από τη Britain Shuttleworth Design και συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια με την άνεση, την ταχύτητα με την οικονομία καυσίμων, την ομορφιά με τον φόβο που σου προκαλεί το άγνωστο.

Το άγνωστο, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η εμφάνιση της Adastra, η οποία θυμίζει διαστημόπλοιο. Για προστασία, έχει την ίνα άνθρακα και για την απόλυτη ορατότητα, γυαλί. Και γιατί θαλαμηγός χωρίς lounge χώρους δε γίνεται, η Britain αποφάσισε να σχεδιάσει αρκετούς από αυτούς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×