Μάθαμε γιατί τελικά ο Drogon έλιωσε τον Iron Throne

Το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, ήρθε να μας δείξει πως ο δράκος άξιζε ένα MVP.

Αν και πολλοί fans του Game of Thrones δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν την τελευταία σεζόν της σειράς και ιδίως το 6ο επεισόδιο, όπως είναι λογικό, αποτελεί ακόμα και σήμερα το πρώτο θέμα συζήτησης για τους περισσότερους, καθώς οι παραγωγοί D.B Weiss και Daniel Benioff κατάφεραν να «σώσουν» τα προσχήματα με κάποιες επιλογές τους.

 

Μια απ’ αυτές είναι αναμφίβολα και η στιγμή όπου ο Drogon αφού βλέπει τη νεκρή του «μητέρα» λιώνει με συνοπτικές διαδικασίας, το αντικείμενο πόθου για όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Τον Iron Throne.

 

 

Την ώρα λοιπόν που το τελευταίο επεισόδιο είναι υποψήφιο για βραβείο Emmy, το σενάριό του βρίσκεται διαθέσιμο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της κίνησης αυτής του τελευταίο δράκου του Westeros. Και όμως, δεν είναι αυτό που όλοι περιμέναμε.

«Ο Drogon μόλις βλέπει της Daenerys νεκρή, θυμώνει. Θυμώνει πολύ και αποφασίζει να κάψει ό,τι δει μπροστά του, όχι όμως να σκοτώσει τον Jon (Snow). Έτσι εξαπολύει την καυτή του ανάσα, διαλύοντας ό,τι έχει απομείνει από τα ερείπια του Red Keep. Ο Iron Throne δεν αποτελεί τον στόχο του Drogon, αλλά απλώς ένα ακόμα αντικείμενο που νιώθει την οργή του…».

 

Ξενερώσατε; Σας χαλάσαμε ίσως ένα από τα ελάχιστα καλά κομμάτια του μεγάλου φινάλε; Δεν φταίμε εμείς. Τα ίδια συναισθήματα μας κατέκλεισαν όταν διαβάσαμε το σενάριο.

Η ιστορία έγραψε πως το Game of Thrones αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες παραγωγές στην ιστορία, με τέλος που δεν άρμοζε στο μεγαλείο του. Ωστόσο δες τις παρακάτω φωτογραφίες. 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×