Γροθιές γεμάτες δράμα στο ‘‘Macho: The Hector Camacho Story’’

Η ζωή και ο θάνατος ενός σταρ που έτυχε να είναι μποξέρ.

Πολύ πριν τις προκλητικές εμφανίσεις του Conor McGregor και τους τσαμπουκάδες του Floyd Mayweather, o πραγματικός σταρ εκτός και εντός του ρινγκ, ήταν ο περίφημος Macho Man. O μαχητής που χαρακτήρισε τις δεκαετίας του 80 και του 90, αφήνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα.

 

Γεννημένος στο Πουέρτο Ρίκο, ο Hector Camacho θα μπορούσες να πεις πως ήταν ένας Apollo Creed. Είχε την ταχύτητα, την δύναμη, την αντοχή, αλλά και την ευφυία πάνω στο ρινγκ ώστε να μπορέσει να κερδίσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Με άλλα λόγια ο τέλειος μαχητής. Όλα όσα όμως έκανε μέσα στο ρινγκ, δεν πλησίαζαν ούτε στο ελάχιστο με αυτά που έκανε έξω. Ήταν ένας σώουμαν των μπαρ, των κλαμπ και του δρόμου. Με εμφανίσεις κοστουμιών, με στολές από Ρωμαίους λεγεωνάριους και με συνθέσεις που παρέπεμπαν σε σούπερ ήρωα. Αυτός ήταν ο Macho Man.

 

 

Αυτό που ενδεχομένως γνωρίζουν λίγοι, ήταν πως ο Hector δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του το 2012, όταν ένας άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε θανάσιμα. Ήταν 50 χρονών. Το Showtime έρχεται να εξετάσει όλη του την ζωή, ξεκινώντας από τις μεγάλες του μάχες μέχρι το τέλος του, με την δολοφονία να παραμένει άλυτη.

 

 

Το Macho: The Hector Camacho Story κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 4 Δεκεμβρίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×