H έπαυλη του Dwayne Johnson είναι πιο εντυπωσιακή και από εκείνον

Όπως φαντάζεστε είναι στα ίδια κυβικά με τον The Rock.

Συνωστισμός αρχίζει να παρατηρείται στη γειτονιάς του North Beverly Park αφού μετά τους Denzel Washington και Mark Wahlberg και ο Rock απέκτησε πρόσφατα σπίτι στην περιοχή. Σε ένα οικόπεδο 15.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται ένα ταπεινό σπιτάκι, το οποίο αρχικά είχε χτιστεί για τον Alex Van Halen. Το απέκτησε για κάτι λιγότερο από 30 εκατομμύρια δολάρια, μια τιμή που χαρακτηρίστηκε ευκαιρία από όσους ασχολούνται με το real estate της περιοχής κι αυτό γιατί δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που φτάνουν μέχρι και τα 100 εκατομμύρια αντίστοιχα ακίνητα. 

 

 

Όπως αναμενόταν, το σπίτι είναι αντίστοιχης έκτασης με το οικόπεδο και με 1400 τετραγωνικά συνολικής επιφάνειας μάλλον θα χωρέσει τον ογκόλιθο Dwayne Johnson. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να φιλοξενήσεις κάποιον, μέσα στο οικόπεδο υπάρχει κι ένα «σπιτάκι» 230 τετραγωνικών με τον ρόλο του guest house. Εννοείται πως υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για να κρατιέται σε φόρμα ο Rock μαζί με ένα κανονικό γήπεδο baseball, που μπορεί να μην ξέρουμε πως παίζεται στην Ευρώπη, όμως είναι σίγουρα εντυπωσιακό να το έχεις σπίτι σου.

 

 

Το σπίτι μεταξύ άλλων εντυπωσιακών δυνατοτήτων, περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, διαδρόμους περιπάτου, ένα μεγάλο συντριβάνι, πυργίσκους και αψίδες, τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε στις gallery εκατέρωθεν.  

 

 

Ο Dwayne “The Rock” Johnson ήταν ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός για το 2020 κάτι που δικαιολογεί το εν λόγω άνοιγμα για την αγορά του ακινήτου. Μάλιστα ο Rock είναι και καλός διαπραγματευτής αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Celebrity Net Worth, κατάφερε να ρίξει την τελική τιμή του σπιτιού.

Εκτός από τους Washington και Wahlberg, στην ευρύτερη γειτονιά μπορεί να πετύχει κάποιος στο πρωινό του τρέξιμο τους Sylvester Stallone, Rod Stewart, Sofia Vergara και Eddie Murphy. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×