The Suicide Squad: Ποιος θα τα βάλει με τον Starro;

Το νέο τρέιλερ του «The Suicide Squad» είναι αρκετό για να μας γεμίσει με αισιοδοξία για το πλάνο του James Gunn.

Η φυλακή Belle Reve δεν είναι ένα απλό κάτεργο όπως το Shawshank (Redemption) ή η Fox River (Prison Break) αλλά ένα μέρος όπου αν είσαι villain και όχι supervillain δεν τη βγάζεις καθαρή. Πρόκειται για ένα «κλουβί» γεμάτο με τους χειρότερους εγκληματίες στον κόσμο οι οποίοι όμως ζουν το απόλυτο δράμα, σε τέτοιο βαθμό που θα έδιναν τα πάντα για να μειωθεί η ποινή τους. Ευτυχώς για αυτούς, αυτή η διέξοδος υπάρχει αλλά θα πρέπει να έχουν τάσεις αυτοκτονίας για να το καταφέρουν. Ένα τέτοιο «δώρο» μόνο η Amanda Waller (Viola Davis) μέσω της Suicide Squad μπορεί να την προσφέρει.

Γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι επιτυχία η συγκεκριμένη ταινία

Και στο νέο trailer του καινούργιου μεγάλου project του David Gunn, συνειδητοποιούμε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη στο νησί Corto Maltese για να κρίνεται απαραίτητη η Ομάδα Αυτοκτονίας.

 

 

Με αυτόν τον τρόπο, ο αδιόρθωτος ειρηνοποιός Peacemaker (John Cena), ο παραλίγο δολοφόνος του Superman, Bloodsport (Idris Elba), η αγαπημένη μας psycho ξανθιά, Harley Quinn (Margot Robbie), ο άγνωστος αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντας Blackguard (Pete Davidson), το νέο alter-ego του Sylvester Stallone, King Shark και αρκετοί ακόμα καταζητούμενοι από το σύμπαν της Dc Comics θα επιχειρήσουν να ορμήσουν στο νησί προκειμένου να διαλύσουν μία πρώην φυλακή των Ναζί, ονόματι Jotunheim. Εκεί όμως τα πράγματα θα στραβώσουν αρκετά όταν θα συναντήσουν τον εξωγήινο αστερία Starro, ο οποίος κάνει μετά από πολλά χρόνια το ντεμπούτο προς μεγάλη χαρά των φαν της DC.

 

 

H ταινία «The Suicide Squad» που ετοιμάζεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα που άφησε το «αίσχος» του David Ayer το 2016, ετοιμάζεται να βγει σε κινηματογράφους και την πλατφόρμα του ΗΒΟ Max στις 6 Αυγούστου και το περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία.

Από τη στιγμή που το franchise βρίσκεται στα χέρια του James Gunn δεν έχουμε παρά να περιμένουμε ωραία πράγματα από τους εγκληματίες της Task Force X.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×