Emmy: Crown και Mandalorian πάνε καρφί για τα περισσότερα βραβεία

Οι φετινές σειρές που διεκδικούν τα διάσημα βραβεία Emmy .

Τα βραβεία Emmy τα γνωρίζουμε όλοι μας και κάθε χρόνο ανυπομονούμε για να δούμε ποια σειρά θα τα κερδίσει. Φέτος οι σειρές στις streaming πλατφόρμες ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και μπορούμε να πούμε πως μας άφησαν γεμάτους νέες εμπειρίες από ηθοποιούς αλλά και στούντιο παραγωγής.

Εδώ θα βρεις κάποιες από τις βασικότερες υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy:

 

 

Τις περισσότερες υποψηφιότητες και συγκεκριμένα 24, απέσπασαν η σειρά «The Crown» και η σειρά «Τhe Mandalorian», ενώ 23 έχει το «WandaVision», 21 το «The Handmaid’s Tale» και 20 το «Ted Lasso». Η κωμωδία “Ted Lasso” της Apple TV+, για μια αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που την προπονεί ένας Αμερικανός, συγκέντρωσε 20 υποψηφιότητες. Στην κατηγορία της καλύτερης κωμωδίας θα βρει απέναντί της τη σειρά μυστηρίου "The Flight Attendant" και το "Hacks", για τη ζωή μιας ντίβας του Λας Βέγκας και τη σχέση της με τη νεαρή βοηθό της.

 

 
 

Απ’ ότι βλέπουμε τα streaming services κερδίζουν έδαφος κάθε χρόνο σε σχέση με την τηλεόραση που συρρικνώνεται και πλέον όλοι μας γυρνάμε το βλέμμα στο ίντερνετ. Το να βλέπει κανείς πλέον σειρές στον υπολογιστή του ή στο τηλέφωνο του είναι κάτι παραπάνω από σύνηθες. Αυτό είναι το μέλλον και φυσικά εκεί θα πηγαίνουν πλέον και όλα τα βραβεία. 

 

 
 

Η εταιρεία παραγωγής HBO/HBO Max συνολικά συγκέντρωσε 130 υποψηφιότητες, ξεπερνώντας όλα τα υπόλοιπα δίκτυα, και ακολουθεί το Netflix Inc μόλις με μία λιγότερη, στις 129. Η κόντρα είναι πολύ σκληρή για τα streaming services και κάθε χρόνο θα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Εμείς φυσικά βγαίνουμε κερδισμένοι από αυτό γιατί βλέπουμε ακόμη πιο ποιοτικές σειρές.

Δες εδώ μερικές από τις υποψηφιότητες για τα Emmy:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×