Δείτε το νέο trailer της 4ης σεζόν Cobra Kai

Το “All Valley Karate Tournament” έρχεται και δεν θα είναι καθόλου επιεικές με τους losers.

Το Netflix συνεχίζει να επεκτείνει το σύμπαν των spin offs του Karate Kid και για την 4η σεζόν του Cobra Kai σκοπεύει να επιστρέψει στο All Valley Karate Tournament μετά από 30 χρόνια. 

 

 

Φυσικά η πλοκή ακολουθεί την κόντρα μεταξύ LaRusso και Lawrence,η οποία συνεχίζεται με αδυσώπητο ρυθμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παραγωγής, μετά τα καταστροφικά γεγονότα του 1984, οι Miyagi-Do και Eagle Fang για να νικήσουν το Cobra Kai στο All Valley. Οι ηττημένοι θα πρέπει να παραδώσουν τα gi τους και να αποχωρήσουν ατιμασμένοι. 

 

 

Καθώς η Samantha και ο Miguel προσπαθούν να διατηρήσουν τη συμμαχία του dojo και ο Robby τα ποντάρει όλα στο Cobra Kai, η μοίρα του Valley δεν ήταν ποτέ πιο επισφαλής. Οι φήμες θέλουν τον Kreese να έχει πολλούς κρυφούς άσσους στο μανίκι του.

 

 

Άσσοι οι οποίοι θα χρειαστούν αν οι Daniel και Johnny τα βρουν μετά από δεκαετίες κι ενωθούν εναντίον του. Πολλοί είναι αυτοί που βλεπουν την ολοκληρωτική επικράτηση του Cobra Kai στο Valley, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο όταν και θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του Cobra Kai.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×