Το επικό διήμερο του Dennis Rodman στο Las Vegas γίνεται ταινία

Ανάμεσα στους τελικούς του NBA του 1998, ο Dennis o Τρομερός έζησε το μεγαλύτερο πάρτυ της ζωής του. Μετά πήρε και το πρωτάθλημα.

Ανάμεσα στα παιχνίδια των τελικών του ‘98, ο Rodman κατάφερε να κλέψει 48 ώρες, εκτός από τα ριμπάουντ που έκλεβε συνήθως, για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από την πίεση που του ασκούσαν οι Utah Jazz. Φυσικά αυτό που έχει στο μυαλό του ως διήμερο χαλάρωσης ο Rodman απέχει πολύ από αυτό έχει στο μυαλό του ένας μέσος άνθρωπος.

 

 

Η ιστορία αυτού το μυθικού διημέρου που θυμίζει περισσότερο το σενάριο του Hangover, παρά διάλειμμα μεταξύ τελικών NBA, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα λόγω του Last Dance. Μέσα σε 48 ώρες κατάφερε να πιει ένα κιβώτιο μπίρες, να παίξει ξύλο και να γυρίσει σπίτι με την Carmen Electra. Φυσικά κέρδισε και το πρωτάθλημα στη συνέχεια. 

 

 

Τη σκηνοθεσία για την αποτύπωση αυτής της τεράστιας στιγμής έχουν αναλάβει οι Phil Lord και Chris Miller, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα 21 Jump Street και Spider-Man: Into the Spider-Verse. Στους παραγωγούς συμπεριλαμβάνεται και ο ίδιος ο Dennis Rodman, κάτι που εγγυάται και την πιστή αναπαράσταση των όσων συνέβησαν. 

 

 

Όταν οι Bulls ήταν στο παρά πέντε του δεύτερου three-peat τους μέσα σε 8 χρόνια, το άγχος και η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που όταν ο Rodman ζήτησε 48 ώρες να ηρεμήσει, ο  Phil Jackson δεν μπορούσε να πει όχι. Στην ταινία θα δούμε αναλυτικά τα όσα έζησε ο κορυφαίος rebounder μαζί με τον βοηθό του, τον GM και τη βαθιά φιλία που χτίστηκε μεταξύ τους αυτό το διήμερο στην πόλη της αμαρτίας.

 

 

Οι Lord και Miller ήθελαν εδώ και πολλά χρόνια να γυρίσουν μια ταινία φόρο τιμής σε αυτό το πάρτυ διαρκείας και χάρη στη δημοσιότητα που απέκτησε λόγω του Last Dance, βρήκαν την αφορμή που έψαχναν. Ο Dennis Rodman ήταν ένας παίκτης που δεν μπήκε ποτέ σε κανένα καλούπι, έκανε πάντα αυτό που του έλεγε η καρδιά του σφραγίζοντας για πάντα το σύνορο μεταξύ ερασιτεχνικού κι επαγγελματισμού. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×