Η βροχή στην Ελλάδα έχει δικούς της κανόνες

Τουλάχιστον κάθε βροχόπτωση στην Ελλάδα μπορεί να μας προσφέρει και ιδιαίτερα στιγμιότυπα.

Μας είχαν προειδοποιήσει ότι η κακοκαιρία «Μπάλλος» θα μας αναγκάσει να βγάλουμε νιτσεράδες και ομπρέλες, ενώ κάποιοι συνάνθρωποί μας δυστυχώς θα περάσουν (αν δεν περνάνε ήδη) δύσκολες ώρες στα σπίτια τους, όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχει πλημμυρίσει δρόμους και έχει παραλύσει οδικά συστήματα και όχι μόνο.

 

 

Πώς το βιώνουν οι κάτοικοι στην πόλη;

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και η βροχή δεν είναι πάντα επιπέδου «Μπάλλου», έχουμε μάθει εδώ και τόσα χρόνια, πως ακόμα και ένα ψιλόβροχο, μία ψιχάλα να πέσει στο έδαφος είναι ικανά να παραλύσουν ολόκλήρη τη χώρα.

Μια ματιά στα παρακάτω στιγμιότυπα θα σε πείσουν ότι δεν υπερβάλλουμε:

 

 

Δυστυχώς μια πλημμύρα ή μια καταστροφή που προέρχεται από έντονη βροχόπτωση είναι άσχημα σκηνικά που όλοι τα απευχόμαστε, ωστόσο καμιά φορά ακόμα και μέσα στην μπόρα -οποιουδήποτε είδους- δημιουργούνται στιγμιότυπα που τουλάχιστον μπορούν να σου βγάλουν ένα πλάγιο γέλιο.

Είτε επειδή είναι αστεία, είτε γιατί έχουν κάποιο συναίσθημα, ακόμα και η βροχή στην Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπιστεί με χιούμορ και να δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο στιγμιότυπο, όπως αυτά που είδες παραπάνω, αλλά και αυτά που έχουμε στο παρακάτω άλμπουμ:  

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×