Ο Keanu Reeves δώρισε από ένα Rolex στους κασκαντέρ του νέου John Wick

Ξέραμε ότι cool και γενναιόδωρος τύπος, απλά δεν ξέραμε ότι είναι τόσο πολύ.

Το να αγοράσει κάποιος ένα Rolex σήμερα είναι μια από τις δύσκολες αγορές στην πραγματοποίησή τους και γι’αυτό δεν φταίει μόνο η τιμή των πολυτελών ελβετικών ρολογιών. Με τη ζήτηση τα τελευταία χρόνια να ξεπερνά κατά πολύ αυτή της ικανότητας παραγωγής της Rolex, το σαφάρι για ένα Submariner μπορεί να αποδειχθεί ακατόρθωτο task. Όχι φυσικά για τον John Wick ο οποίος δεν βρήκε ένα, αλλά τέσσερα Rolex Submariner τα οποία και δώρισε στους ισάριθμους κασκαντέρ που συμμετείχαν στα γυρίσματα του John Wick: Chapter 4. 

 

 

H παράδοση των δώρων και οι ευχαριστίες του Keanu Reeves έγινε στο Le Bistro Paul Bert του Παρισιού και οι τυχεροί παραλήπτες ήταν οι Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo και Li Qiang. Από τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι τυχεροί κασκαντέρ φαίνεται ότι τα Rolex τους είναι η τελευταία έκδοση που παρουσιάστηκε στα τέλη του 2020, άλλη μια απόδειξη ότι ο Keanu μπορεί να κινήσει γη και ουρανό.

 

 

Στο πίσω μέρος της κάσας του κάθε ρολογιού έχει χαράξει ο Reeves τις ευχαριστίες στον κάθε ένα κασκαντέρ μαζί με μια υπενθύμιση της ταινίας στην οποία συμμετείχαν. Με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media οι 4 κασκαντέρ δήλωσαν πως αυτά είναι καλύτερα αποχαιρετιστήρια δώρα που έχουν λάβει ποτέ στο πλαίσιο μιας κινηματογραφικής παραγωγής.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Keanu Reeves έχει μεγάλη καρδιά και φροντίζει πάντα το συνεργείο του. Όταν ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσει αυτούς που παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα δεν θα μπορούσε να μην υπερβεί τον εαυτό του. Απέδειξε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του απέναντι σε αυτούς τους αφανείς ήρωες των κινηματογραφικών παραγωγών.   

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×