To prequel του The Witcher είναι γεγονός κι έχουμε το trailer

Λέγεται Blood Origins και το Netflix το ετοιμάζει.

Blood Origins

Όσοι από εσάς έχετε μαύρη ζώνη σε περιεχόμενο υψηλής θεαματικότητας θα έχετε ήδη ολοκληρώσει την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του The Witcher με πρωταγωνιστές τους Henry Cavill, Freya Allan και Anya Charlotra.

Έχουμε καλά νέα για τους φανς του The Witcher

Αλλά μη σκας, έχουμε κι άλλο για σένα. Παρά το γεγονός ότι θα περάσουν πιθανώς άλλα δύο χρόνια (τουλάχιστον) για να λάβουμε την 3η σεζόν, το Netflix σκοπεύει να mας απασχολήσει με μια σειρά prequel στο μεταξύ, με πρωταγωνιστές τη Sophia Brown, τον Laurence O'Fuarain και την ηρωίδα του OG., Michelle Yeoh. Αυτό φυσικά είναι το The Witcher: Blood Origin.

Το trailer αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά λίγο μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του The Witcher.

 

 
 

Τι είναι το Blood Origins;

Τοποθετημένο 1.200 χρόνια πριν από την κύρια σειρά, η επερχόμενη υπόθεση απεικονίζει στοιχεία του σύμπαντος που σχεδίασε αρχικά ο συγγραφέας Andrzej Sapkowski και τα οποία αναφέρθηκαν σε μεγάλο βαθμό στα πιο πρόσφατα επεισόδια: τη δημιουργία του πρώτου Witcher, τα γεγονότα που οδήγησαν στη «Σύνδεση των Σφαιρών», καθώς και την εξερεύνηση του αρχαίου πολιτισμού των Ξωτικών πριν από τον θάνατό του.

 

 
 

Ποιοι είναι οι χαρακτήρες;

Η Sophia Brown υποδύεται την Εl – ​​μια πολεμίστρια της φρουράς της Βασίλισσας που εγκαταλείπει τη θέση της για να γίνει περιοδεύουσα μουσικός.

Ο Laurence O'Fuarain, από την άλλη πλευρά, υποδύεται τον Fjall - έναν άνδρα που γεννήθηκε σε μια φυλή πολεμιστών που ορκίστηκε να προστατεύσει έναν βασιλιά, αλλά αντ' αυτού χτυπά μόνος του αναζητώντας εκδίκηση. Και τέλος, η Michelle Yeoh αναλαμβάνει το ρόλο του Scian – επιζών μιας νομαδικής φυλής ξωτικών σε μια αποστολή να ανακτήσει το σπαθί που έκλεψαν από τους ανθρώπους της.

 

 

Ποιοι είναι οι συντελεστές πίσω από το Blood Origins;

Στο τιμόνι αυτού του spin-off είναι ο showrunner Declan de Barra, ο οποίος στο παρελθόν έσπασε την παρθενιά του ως συγγραφέας για τα The Originals του CW (άλλο spin-off, αυτό για το The Vampire Diaries), το Iron Fist της Marvel και το Netflix, συν για την ίδια την κύρια σειρά Witcher.

 

 

Δεν ακούγεται κι άσχημο, δεδομένου του ιστορικού του ως μουσικού, ο Barra τραγούδησε επίσης τέσσερα κομμάτια στο επίσημο soundtrack του Witcher. Μερικοί άνθρωποι μπορούν απλά να τα κάνουν όλα…

Το The Witcher: Blood Origin έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Netflix κάποια στιγμή το 2022 (επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας εξακολουθεί να είναι TBA).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×