Νέο χτύπημα χρονοταξιδιώτη: Μαζί με το φθινόπωρο έρχονται και μετεωρίτες

Έρχεται από το 2236 και προβλέπει τα χειρότερα. Θα δικαιωθεί ο Νοστράδαμος των millennials ή θα πάει πάλι κουβά;

Οι ταξιδιώτες του χρόνου είναι της μόδας. Το τελευταίο διάστημα «φυτρώνουν» όλο και περισσότεροι στα social media δημιουργώντας ίντριγκα γύρω από το όνομά τους. Οι θεωρίες τους καταστροφικές και πάντα μέσα στη «μαυρίλα». Η πλειοψηφία των χρηστών δεν τους πιστεύει, τους χλευάζει αλλά όπως και να ‘χει, πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Να κάνουν ντόρο και τα views να ανεβαίνουν με δραματικό ρυθμό.

Ο τελευταίος ταξιδιώτης του χρόνου μάς έρχεται από το 2236. Είναι ο χρήστης @realtiktoktimetraveler στο Tik Tok και δημοσιεύει συχνά βίντεο με σοκαριστικές προβλέψεις.

«Είμαι το τελευταίο άτομο στη Γη»: Άλλος ένας χρονοταξιδιώτης του TikTok

Σε ένα από τα βίντεο, ισχυρίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2022 η Ευρώπη θα χτυπηθεί από μία βροχή μετεωριτών που ονομάζονται «Draconid». «Στις 12 Οκτωβρίου θα επέλθει μια βροχή μετεωριτών με την ονομασία Draconid και θα χτυπήσει την Ευρώπη, προκαλώντας πολλά θύματα».

 

 

Ένας άλλος... συνάδελφός του, ταξιδιώτης του χρόνου, δίνει τις δικές του προβλέψεις. «Μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ταξιδεύω μέσα στο χρόνο, αλλά θα σας αποκαλύψω μερικά σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν το 2022».

Τα οποία θα διαβάσεις παρακάτω:

-Στις 17 Ιουνίου θα εμφανιστούν τα σημάδια του μεγαλύτερου πλάσματος του Ειρηνικού Ωκεανού.

-Στις 16 Σεπτεμβρίου ένας πολύ δημοφιλής μουσικός θα βγει και θα παραδεχθεί ότι προσποιήθηκε το θάνατό του.

-Μέχρι το τέλος του έτους, τα ρομπότ θα έχουν πάρει έως και 20% περισσότερες θέσεις εργασίας, αντικαθιστώντας τους ανθρώπους.

Αν κρίνουμε από την προϊστορία, το πιθανότερο είνα οι προβλέψεις τους να μας οδηγήσουν στον κουβά. Οπότε μην τα παίξετε σε κάποιο ειδικό στοίχημα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×