Τα 20 πράγματα που μάθαμε από τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Μεταξύ κουτσομπολιού και αποκαλύψεων, η ακροαματική διαδικασία είχε μερικά κομβικά σημεία που ίσως και να μας έκαναν σοφότερους.

Γενικά οι δίκες που αφορούν διάσημους και μεταδίδονται ζωντανά είναι μια αρκετά προβληματική κατάσταση. Θυμόμαστε όλοι το πώς εκτροχιάστηκε η υπόθεση του O.J. Simpson όταν η δημοφιλία παρενέβη στη νομική διαδικασία. Η δίκη Depp vs Heard έφτασε πολύ κοντά και πολλές φορές σε αυτό το σημείο, αλλά ευτυχώς κατάφερε να μείνει στις ράγες της και παρά τις εντάσεις και τους θεατρινισμούς, έφτασε σε ένα λίγο πολύ αναμενόμενο και δίκαιο προς όλους αποτέλεσμα.

 

 

Η δίκη κράτησε 6 εβδομάδες στο δικαστήριο, 7 αν βάλουμε και τις ημέρες που χρειάστηκαν οι ενορκοι για να βάλουν σε μια σειρά όλα όσα άκουσαν και είδαν. Μια σειρά που έπρεπε μετά να αξιολογηθεί, να συσχετιστεί και να καταλήξει στη δικαίωση του Depp. Αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στη θέση του ενόρκου αλλά δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου ή την τρομερή διάθεση να ανατρέξετε σε πολύωρα βίντεο και κείμενα χιλιάδων λέξεων, μπορείτε να δείτε το βίντεο με τα 20 πιο σημαντικά σημεία της ακροαματικής διαδικασίας που όπως φαίνεται έγειραν τη ζυγαριά προς όφελος του Johnny Depp. 

 

 

Η παγερή βλοσυρότητα του Depp και οι θεατρινισμοί της Heard δεν είναι ακριβώς μαθήματα που θα μας κάνουν σοφότερους, αλλά ίσως μας κάνουν λίγο πιο εγκρατείς στις εκφράσεις και στις αντιδράσεις μας όταν τσακωνόμαστε. Μπορεί να μην μάθουμε 20 πράγματα από τη δίκη, αλλά 2-3 καλό είναι να μας μείνουν. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×