Ο Martin Scorsese μετανιώνει που δεν πρόλαβε να συνεργαστεί ξανά με τον Ray Liotta

Μετά το Goodfellas δεν είχαν άλλη ευκαιρία.

Είχαν πολλά σχέδια μαζί αλλά δυστυχώς κανένα από αυτά δεν έγινε πραγματικότητα. Πάντα κάτι δεν θα καθόταν καλά. Πάντα κάτι δε θα ταίριαζε σωστά. Μετά το Goodfellas δεν έτυχε να συνεργαστούν ξανά αυτοί οι δύο ογκόλιθοι της έβδομης τέχνης. Πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός Ray Liotta άφησε την τελευταία του πνοή και τώρα ο μεγάλος σκηνοθέτης εκφράζει την δυσαρέσκεια του που δεν τον πρόλαβε.

«Είχαμε πολλά σχέδια μαζί, ποτέ όμως δεν έγινε πραγματικότητα κάποιο από αυτά. Πάντα ο χρόνος δεν θα ήταν σωστός ή το πρότζεκτ δεν θα ήταν αρκετά καλό» λέει ο σκηνοθέτης.

Ο Ray Liotta επανασύστησε στον κόσμο το «Rat Pack»

«Όταν τον είχα δει να παίζει τον δικηγόρο στο Marriage Story, πραγματικά ήθελα να συνεργαστώ ξανά μαζί του, έμοιαζε αλλαγμένος σαν ηθοποιός και δεν είχε καμία σχέση με τον νεαρό ηθοποιό που ήξερα. Η βαρύτητα του ήταν τρομερή και ο ρόλος του σαν δικηγόρος έμοιαζε σχεδόν τρομακτικός» λέει ο Scorsese.

 

 
 

«Εύχομαι τώρα να είχα την ευκαιρία να του εκφράσω πόσο πολύ τον εκτιμούσα. Πιστεύω όμως πως ο ίδιος το γνώριζε». Τα λόγια του Scorsese είναι γεμάτα με συγκίνηση για τον φίλο του Ray Liotta που έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια.

Θυμάται την εποχή που γυρνούσαν το Goodfellas. «Ο Liotta καθόταν στο καμαρίνι του και μόλις είχε μάθει για τον χαμό της μητέρας του. Ήταν πολύ στεναχωρημένος αλλά όμως δεν δέχτηκε να αφήσει τη σκηνή που θα γυρνούσαμε μετά, ακόμη κι όταν του είπα πως πρέπει να πάει στην κηδεία της μητέρας του» λέει ο σκηνοθέτης. Το ήθος του σαν ηθοποιός ήταν αδαμάντινο.

 

 
 

Ο Ray Liotta πέθανε στο ύπνο του, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κάπου στον Άγιο Δομίνικο καθώς βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Dangerous Waters.

Όταν ο κόσμος ρωτάει τον Scorsese ποια είναι η αγαπημένη του στιγμή στο Goodfellas εκείνος έχει να πει μόνο δύο λέξεις: Ray Liotta.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×