Λύθηκε και το τελευταίο μυστήριο του Breaking Bad

Χάρη στο crossover επεισόδιο του Better Call Saul μάθαμε τι έγινε επιτέλους με τον Huell.

Μετά από 5 ολόκληρες σεζόν και 60 επεισόδια, το Breaking Bad δεν ήταν μόνο μια κορυφαία σειρά, αλλά κατάφερε κλείσει όπως έπρεπε τον κύκλο της με αρχή μέση και τέλος χωρίς να αφήνει αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος. Οκ, κάποια μικρά παρέμειναν, και μάλλον αυτός ήταν ένας από τους ρόλους που ανέλαβε το Better Call Saul ως spin off. 

Μέσα από μικρές ιστορίες, παράλληλες με την πλοκή του, το Better Call Saul σαν prequel έριξε φως σε πολλές απορίες που είχαμε για το παρελθόν των δεύτερων ρόλων του Breaking Bad. Αυτή τη φορά όμως είδαμε ένα κανονικό crossover episode του Better Call Saul που είχε και τον τίτλο Breaking Bad. Σε αυτό το επεισόδιο μάθαμε επιτέλους τι συνέβη με τον Huell Babineaux.

 

 

Στο Breaking Bad τον είδαμε τελευταία φορά στο To’hajiilee, το 13ο επεισόδιο της 5ης σεζόν. Εκεί τον οδήγησαν και τον παράτησαν σε ένα κρησφύγετο οι Hank και Gomez που του είπαν ότι ο Jesse έχει πεθάνει και o Kuby αγνοείται. Το τι του συνέβη μετά από αυτό, παρέμεινε άγνωστο για μια δεκαετία.

Μέχρι που ήρθε το crossover episode του Better Call Saul και μάθαμε ότι δεν έκατσε σε εκείνο το σπίτι κλειδωμένος για πάντα. Σε μια σκηνή ο Saul ρωτάει τι γίνεται με τον Huell, σε ένα χρονικό σημείο που τοποθετείται χρονικά μετά τον εγκλεισμό του στο κρησφύγετο, για να πάρει την απάντηση ότι είναι καλά. Η DEA του έβγαλε πλαστή ταυτότητα και γύρισε στη Νέα Ορλεάνη, στον τόπο καταγωγής του. 

Όπως ήταν λογικό η είδηση ότι ο Heuell δεν έμεινε για πάντα κλειδωμένος στο κρησφύγετο χαροποίησε τους φαν του Breaking Bad που είδαν και το τελευταίο κομμάτι του παζλ να συμπληρώνεται. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα υπάρξει ακόμα ένα spinoff γύρω από το Breaking Bad, μιας και το Better Call Saul όχι μόνο δικαίωσε την επιλογή, αλλά σε πολλά σημεία ήταν και ακόμα καλύτερο σαν σειρά. Όλοι θα θέλαμε να δούμε μια νέα σειρά που να βασίζεται στον Gus Fring και τους Pollos Hermanos…

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×