Amber Heard: Έχει ακόμα πέραση αλλά σε πιο ενήλικο προϊόν

Με οικονομικά προβλήματα και όλες τις πόρτες κλειστές, μια τέτοια πρόταση με πολλά μηδενικά αρκεί για στροφή καριέρας;

Είναι η Amber Heard, για τους περισσότερους η πιο μισητή γυναίκα στον κόσμο που ατίμασε το #metoo προσπαθώντας να παίξει το θύμα στον επεισοδιακό γάμο της με τον Johnny Depp βρίσκεται σε δύσκολη φάση της ζωής και της καριέρας της. Τόσο για όλα όσα βγήκαν στη φόρα στο δικαστήριο, όσο και το θέατρο που έπαιξε κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης που ουσιαστικά έχουν δημιουργήσει μένος απέναντί της όχι μόνο από τον κόσμο που την παρακολουθεί αλλά και τις παραγωγές ταινιών που δεν δέχονται να την δοκιμάσουν σε κάποιο ρόλο.

Θα παίξει τελικά καθόλου στο Aquaman 2;

Και όμως υπάρχει μία ευκαιρία στον ορίζοντα από το πουθενά και αφορά επίσης ένα ρόλο, όχι όμως έναν από αυτούς που έχει συνηθίσει. Σύμφωνα με το διεθνή δημοσιεύματα το πρακτορείο Zen Models βλέποντας την κατηφόρα της καριέρας της αλλά και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται -φήμες αναφέρουν ότι δεν έχει καν να πληρώσει την αποζημίωση στον Johnny Depp- της προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ερωτική ταινία.

 

 

Θα έλεγε κανείς πως μια παραγωγή ταινιών ανηλίκων δεν θα μπορούσε να πείσει κοτζάμ Amber Heard να κάνει τέτοια στροφή στην καριέρα της ωστόσο η πρόταση-μαμούθ για το συγκεκριμένο ρόλο αξίας 9 εκατ. δολαρίων είναι αρκετά για να ανάψουν μια σπίθα μέσα σε οποιονδήποτε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση.

«Η εταιρεία προσπάθησε να δώσει στη Χερντ μια λύση σε μερικά από τα πιθανά οικονομικά της προβλήματα, ενώ εμείς κυνηγάμε νέα πρόσωπα σε ταινίες για ενήλικες», ανέφερε η πρόεδρος των Zen Models, Veronica Madarian.

Tι μάθαμε από τη δίκη Depp-Heard;

Είναι ικανή μια τέτοια πρόταση που σίγουρα θα γεμίσει πολλά μηδενικά το λογαριασμό της να την οδηγήσουν στο μεγάλο «ΝΑΙ»; Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Φωτογραφίες όπως οι παρακάτω κάνουν πολλούς σκηνοθέτες να ενστερνίζονται την ιδέα των Zen Models.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×