Για χάρη της θέας του ο Ρονάλντο θέλει να κατεδαφίσει ολόκληρη λέσχη γκολφ

Κάπου ώπα ρε Κριστιάνο.

Όταν μιλάει το χρήμα τύφλα να έχουν τα συναισθήματα λέει παραλλαγές ο σοφός λαός. Στην περίπτωση ειδικά του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος -αν αληθεύουν δημοσιεύματα της εφημερίδας Sun- βλέπει τη θέα από το σπίτι των ονείρων του στην πορτογαλική ριβιέρα να κρύβεται από ένα Golf Club, φαίνεται έχει απόλυτη εφαρμογή καθώς επιθυμία του είναι να αγοράσει το κλαμπ όχι όμως για να επενδύσει σε αυτό, αλλά να το γκρεμίσει.

 

 

Τι συμβαίνει με τη βίλα του CR7;

Ο Πορτογάλος έχει επενδύσει πολλά λεφτά στη βίλα των ονείρων του στην πορτογαλική Quinta da Marinha με το έργο να αναμένεται να είναι έτοιμο το τους πρώτους μήνες του 2023 και ο αστέρας της Γιουνάιτεντ είναι ευχαριστημένος με το έργο εκτός από τη θέα. Δεν φταίνε βέβαια οι εργάτες αλλά η λέσχη γκολφ που είναι ακριβώς απέναντι από το ακίνητό του.

To Oitavos Golf Club κόβει όλη την επαφή από τη θάλασσα στον Κριστιάνο, για αυτό και ο ίδιος έχει βαλθεί να αγοράσει με κάθε τρόπο την έκταση του που του κρύβει το οπτικό πεδίο. Και μόλις το κάνει τα πράγματα είναι απλά. Θα την εξαφανίσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει το βάρος του σε χρυσάφι

Κάπως έτσι κόσμος θα χάσει τη δουλειά του -εφόσον αληθεύει το δημοσίευμα της Sun- απλά και μόνο γιατί θέλει ο Πορτογάλος να έχει θέα την πορτογαλική ριβιέρα για αυτό και έχει οι δικηγόροι του ήδη βρίσκονται σε επαφές με τον ιδιοκτήτη του γκολφ, Μιγκέλ Σαμπαλιμάουντι. Θα αντέξει ο ιδιοκτήτης του γκολ κλαμπ ή θα ενδώσει στις πιέσεις; 

Όπως και να έχει, κρίμα δεν είναι;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×