Έλληνες Πολιτικοί που θα εκτόξευαν με την παρουσία τους τις ελληνικές σειρές

Είδαμε τον Νότη Μηταράκη στο «Παγιδευμένοι» και αρχίσαμε τα σενάρια.

Notis Mitarakis - Pagidevmenoi

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη σειρά, ωστόσο ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται για την ποιότητά της. Το σίριαλ «Παγιδευμένοι» τρεντάρει ήδη στην καθημερινότητά μας και όπως όλα δείχνουν θα φορεθεί αρκετά τη φετινή σεζόν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 που έχει τον αγαπημένο μας Πέτρο Λαγούτη στο cast, πέρα από θέαμα και συζήτηση, αποτέλεσε το highlight των ημερών με τη συμμετοχή του Υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη.

 

 

Μετά από ένα τέτοιο γεγονός όλοι μπήκαμε στη χρονοκάψουλα και φανταστήκαμε τους αγαπημένους μας πολιτικούς να υπηρετούν έναν άλλο ρόλο πέρα από αυτόν του εκλεγμένου από το λαό και η φαντασία μας τους τοποθέτησε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θρυλικών σειρών. Πώς θα ήταν άραγε οι αγαπημένες μας ελληνικές σειρές αν είχαν έναν πολιτικό εντός τους;

*Ίσως ήταν ευκαιρία για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη να επιστρέψει στο «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα».

5 πολιτικοί που θα έστελναν την τηλεθέαση των ελληνικών ριάλιτι στα ύψη

Παύλος Πολάκης ως Σήφης Σταματάκης στης «Αγάπης Μαχαιριά»

Για έναν τόσο αδίστακτο έρωτα-μαχαιριά, όνομα και πράγμα απαιτείται ένας λεβέντης για να τα βγάλει πέρα από τις τουφεκιές και τις παγίδες της καρδιάς. Δεν φτάνει να έχει δυνατή φωνή, αλλά να νιώθεις το ματσό και τη σιγουριά ότι θα επιβιώσει από οποιαδήποτε βεντέτα.

 

Ο Παύλος Πολάκης δεν είναι απλώς ο νέος Κώστας Σόμμερ, είναι και Λεβεντογιάννης και Σταματάκης δύο σε ένα. «Εκτελεστής» ψυχών και του έρωτα. Ποια να του αντισταθεί; Η Μαρία Λεβεντογιάννη; Σας παρακαλώ πολύ.

 

 

Έλενα Κουντουρά ως Ερατώ στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Δεν θα βάζαμε οποιαδήποτε στη θέση της μαγευτικής τσιγγάνας, Ερατούς που ενσάρκωσε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η Έλενα Κουντουρά, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώην μοντέλο είναι ό,τι πρέπει για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον το δικό μας, κυρίως όμως και του Απόστολου Γκλέτσου που θα πρέπει να απαρνηθεί τον καθωσπρεπισμό και να το ρίξει στον... τσιγγανισμό. 

 

Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς θα είναι ως τσιγγάνα, το θέμα είναι όμως ότι θα παρουσιαστεί εκθαμβωτική 120% και βάλε σε κάθε επεισόδιο της σειράς. Αναβάθμιση πραγματική για την πλοκή, σε σημείο που το επεισόδιο της 8ης Φεβρουαρίου του 1998 που κατέγραψε το ιστορικό υψηλό του 76.7% τηλεθέασης θα είναι απειροελάχιστο μπροστά στα εξωφρενικά νούμερα που θα φέρνει το δίδυμο της Ευρωβουλευτού και του πρώην δημάρχου Στυλίδας.

 

 

Γιάνης Βαρουφάκης ως Σωτήρης στο «Είσαι το Ταίρι μου»

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασε η ώρα για άλλον έναν Γιάναρο (με ένα ν) να εκτοξεύσει τη δημοφιλία του μέσα από την υποκριτική. Ήταν άλλωστε και κεντρικό πρόσωπο στο «Ενήλικοι στην Αίθουσα» του Κώστα Γαβρά, έφτασε όμως η ώρα να πάρει εκείνος την τύχη στα χέρια του παίζοντας τον εαυτό του.

 Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη με τον ηθοποιό που τον υποδύθηκε στην ταινία.

Όπως και στη Βουλή, έτσι και στο ρόλο του απόμακρου Σωτήρη που μας έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στο «Είσαι το Ταίρι μου» ζει στο δικό του ρυθμό και διάσταση. Δεν βγαίνει στο πλατό για να κάνει κουμάντο αλλά γιατί είναι εκπρόσωπος του λαού. Στο πρόσωπο του ασυμβίβαστου Σωτήρη που στο οικογενειακό εργοστάσιο δουλεύει με τους εργάτες και με τα αφεντικά, ο Γιάναρος βρήκε το alter ego του. Και εννοείται πως στο τέλος θα φύγει με το κορίτσι.

 

 

Ευάγγελος Βενιζέλος ως Κλέων Βεζύρης στον «Κακό Βεζύρη»

Εντελώς τυχαία η επιλογή, πιστέψτε μας. Τεράστια σύμπτωση το ότι θυμηθήκαμε τον άλλοτε Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και νο.2 του ΠΑΣΟΚ επί Γεωργίου Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο για να αποτελέσει τον Κακό Βεζύρη σε ένα σίριαλ με κεντρικό θέμα τη διαδοχή υπουργικής θέσης και την προσπάθεια του -τυχαίως είπαμε- Κλέωνα Βεζύρη να φάει τη θέση από τον εκλεκτό του κόμματος.

 

 

Όπως και το ότι το κόμμα της σειράς, Ν.Α.Κ.Α. (Νέο Αγωνιστικό Κίνημα Αναμόρφωσης) έχει ως πηγή έμπνευσης το ΠΑΣΟΚ με γραφεία στην Χαριλάου Σπυρίδωνος Τρικούπη είναι απλώς τρομακτική σύμπτωση.

 

 

Δημήτρης Κουτσούμπας ως Βασίλης στο «Πενήντα-Πενήντα»

Μέγας μερακλής και πραγματικός πρωταγωνιστής πέρα από τα τρία «ρεμάλια» της σειράς. Ο Βασίλης ήταν ο ταβερνιάρης-ιδιοκτήτης τσιπουράδικου που μας μεθούσε όχι μόνο με τα τσίπουρα που σέρβιρε, αλλά και τις προσβολλές που εκσφενδόνιζε προς αυτούς.

 

Μόνο μία ατάκα δεν ακούσαμε ποτέ από τα χείλη του, αλλά αν τον υποδυόταν ο Γενικός Ταβερνιάρης Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα ήταν το highlight της σειράς. Μια ατάκα λίγων λέξεων, εμπλουτισμένες με πολύ σιχαμάρα, κυρίως από τη στιγμή που απέναντί του θα βρίσκονταν οι Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης. Το «Αλλά αυτοί είστε» στο «Πενήντα-Πενήντα» θα ήταν ακόμα καλύτερο και από αυτό που ακούσαμε στη Βουλή. Διαφωνεί κανείς;

 

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×