O Dwayne Johnson είναι ψυχούλα και το δείχνει με τις πράξεις του

Συγκινητικές στιγμές με τον The Rock που δίνει κουράγιο στον Rob Delaney για τον ξαφνικό θάνατο του γιου του.

Ο Dwayne Johnson συγκινήθηκε όταν μίλησε σε εκπομπή για τον θάνατο του γιου του φίλου του Rob Delaney. Και οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στον καναπέ του The One Show και ο Delaney μίλησε πολύ τρυφερά για τον τεράστιο φίλο του The Rock ο οποίος τον στήριξε ψυχολογικά μετά τον θάνατο του γιου του πρώτου. Στο τελευταίο του αυτοβιογραφικό βιβλίο ο Rob Delaney μιλάει για τον ξαφνικό θάνατο του γιου του το 2018. Οι παρουσιαστές της εκπομπής μίλησαν για το πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς καλούς φίλους σε μία τόσο δύσκολη στιγμή. Όταν ο Delaney έκανε share τον θάνατο του γιου του στα social media, ο Dwayne τον πλησίασε και του έδωσε κουράγιο, ενώ ουσιαστικά δεν τον γνώριζε πολύ καλά μιας και συνεργάστηκαν μετά από κάποια χρόνια.

 

 
 

The Rock x Under Armour: Η νέα συλλογή του Dwayne Johnson σε εμπνέει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου

«Ο Dwayne μου έστειλε ένα πολύ συγκινητικό tweet σε εκείνη τη φάση, κάτι που φυσικά δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει μιας και δεν γνωριζόμασταν προσωπικά» είπε ο Delaney.

Μετά από λίγα χρόνια έκαναν μαζί το Hobbs and Shaw. Από τότε είναι κολλητοί φίλοι. Οι παρουσιαστές της εκπομπής επικεντρώθηκαν στο πόσο δύσκολη στιγμή είναι για κάποιον που χάνει ένα παιδί και πως είναι πολύ δύσκολο για κάποιον τρίτο να το κατανοήσει και το βάλει σε σωστά λόγια. Η πράξη του The Rock να γράψει ένα τόσο όμορφο και συμπονετικό tweet έχει χαραχτεί βαθιά στην ψυχή του Delaney. Εκείνη τη στιγμή στην εκπομπή μπορούμε να δούμε τον ίδιο τον Johnson να σκουπίζει με το χέρι τα δάκρυα του από την συγκίνηση. Ο ίδιος είναι πατέρας τριών κοριτσιών και γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι γονιός.

Συγκεκριμένα το tweet που έστειλε ο Dwayne ήταν: "Stay strong my friend. My ohana sends love and light to you and your ohana."

Το παιδί του Delaney είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο, μετά από δύο χρόνια θεραπείας δεν άντεξε και πέθανε πριν κλείσει τον τρίτο χρόνο της ζωής του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×