Avatar 3: Το Disney+ ετοιμάζει παράξενη έκπληξη για τους hardboiled σινεφίλ

Θα δούμε όντως το Avatar 3 στο Disney+ ως 9ωρη σειρά;

Αν οι φήμες είναι αληθινές πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις από την Disney μιας και λέγεται πως θα δούμε την τελευταία ταινία του Avatar ως 9ωρη σειρά στο Disney+. Ουσιαστικά ο James Cameron πουλάει τα δικαιώματα της uncut version του Avatar 3 έτσι ώστε η Disney να το κάνει mini series αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Disney+. Όσοι λοιπόν έχουν την πλατφόρμα περιμένουν πολλά και δεν τους αδικούμε.

 

 
 

Το «Avatar: The Way Of Water» συνεχίζει την παράδοση των καλών sequel

Η 9ωρη αυτή version της ταινίας θα είναι αποκλειστικά μελετημένη από τον ίδιο τον James Cameron, ο οποίος φυσικά θα έχει επιμεληθεί των ειδικών εφέ. Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 ήταν ιλιγγιώδες καθώς αγγίζει τα $400 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών.

 

 
 

Το Avatar: The Way of Water είναι το sequel της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε το 2009 και θεωρείται η πιο εμπορική όλων των εποχών. Επίσης αυτό που δεν ξέραμε είναι πως θα υπάρξει και τρίτη ταινία η οποία θα κυκλοφορήσει το 2024, αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζει η Disney. Ο James Cameron σαν ένας ειδικός στο sequel έχει την αυτοπεποίθηση να φέρει πάλι το κοινό πίσω στις αίθουσες και να το κάνει με αξιώσεις. Ουσιαστικά αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν όντως θα είναι καλό το σενάριο και τα ειδικά εφέ, που γι' αυτά τόσο φημίζεται η ταινία.

 

 
 

Ο James Cameron έχει τη λύση αν θέλεις τουαλέτα στη μέση του Avatar 2

Όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ο Cameron, για να θεωρηθεί επιτυχημένο το Avatar 2 θα πρέπει να φτάσει στο Top 5 των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών στην ιστορία, δεδομένου του τεράστιου κόστους της παραγωγής και των προσδοκιών που έχει η Disney από αυτό. Μάλιστα εξασφάλισε και την πολυπόθητη προβολή στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά κινηματογραφικών αιθουσών σε όλον τον κόσμο, κάτι που δίνει σημαντικές ελπίδες για να διαλύσει τα ταμεία, όπως ο προκάτοχός του.

Τι γίνεται όμως τελικά με τον Avatar 3; Όντως θα το δούμε σύντομα να προβάλλεται στο Disney+; Μήπως οι φήμες δεν είναι αληθινές; Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, το μόνο σίγουρο είναι πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, οπότε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×