O viral Ισπανός με το Zari έγινε ακόμα πιο viral στην ελληνική TV

Ο Lavadom συνάντησε την Μαρίνα Σάττι στην Ελλάδα και έπαθε αμόκ.

Τι να πούμε γενικά για το Zari της Μαρίνας Σάττι; Αρέσει τελικά ή όχι; Οι Έλληνες τι λένε; Ίσως το θέμα δεν είναι τι λένε στη χώρα μας για το τραγούδι που έχει δημιουργήσει έριδα μεταξύ της τραγουδίστριας και των ταξιτζήδων, αλλά τι άποψη έχει η υπόλοιπη Ευρώπη για αυτό.

 

Στην Κύπρο πάντως το λατρεύουν.

Ειδικά από τη στιγμή που οι ψήφοι δεν προέρχονται από την εγχώρια αγορά αλλά τις υπόλοιπες χώρες που διαγωνίζονται στη φετινή Eurovision, μάλλον δεν είναι μακρινό το ενδεχόμενο το Zari να τερματίσει πολύ ψηλά στον φετινό διαγωνισμό.

Ποιος είναι ο Ισπανός fan που έγινε viral για την Μαρίνα Σάττι;

Μάλιστα, υπάρχουν φανατικοί ξένοι θαυμαστές του τραγουδιού και ένας εξ αυτών, ένας Ισπανός ονόματι Lavadom έφτασε κάτω από τον Παρθενώνα (τον δικό μας, όχι της Αμερικής) για να γίνει viral στο διαδίκτυο με βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube. Μάλιστα, η τρέλα του δεν περιορίστηκε εκεί καθώς γνώρισε από κοντά την Μαρίνα Σάττι, στην οποία μάλιστα ευχήθηκε να κερδίσει την Eurovision.

 

 

Μπορεί εμείς οι ίδιοι να μην εκτιμούμε τόσο πολύ το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, τουλάχιστον το εκτιμάνε οι ξένοι και το δείχνουν έμπρακτα. Εκείνοι άλλωστε ψηφίζουν.

Δείτε πάντως τι αποτέλεσμα έβγαλε η τεχνητή νοημοσύνη για το Zari στη φετινή Eurovision.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×