Ο πιο βίαιος Άγγλος κατάδικος θέλει κηδεμόνα των παιδιών του τον Tom Hardy

Θα γινόσουν σόι με τον Bronson;

Το «Bronson» παραμένει μέχρι και σήμερα μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες του Tom Hardy. Βασισμένο πάνω στον κατάδικο και βαρυποινίτη Charles Bronson (σ.σ.: όχι τον ηθοποιό), ο Tom Hardy έδωσε μία τρομαχτική εικόνα μέσα από την ζωή του πιο περιβόητου εγκληματία της Μεγάλης Βρετανίας. Τα κατάφερε τόσο καλά που ο πραγματικός Bronson τον λάτρεψε.

 

 

Και τώρα ήρθε η ώρα για τους δύο άντρες να βρεθούν πιο κοντά. Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Bronson μέσα από τις φυλακές στη Mirror, αναφέρει πως θέλει ο μελλοντικός πατέρας των παιδιών του να είναι ο Tom Hardy. Αν πάλι αρνηθεί, έχει και την καβάτζα έτοιμη με τον εξίσου Βρετανό ηθοποιό Danny Dyer. Ο Bronson, ο οποίος παντρεύτηκε μέσα στην φυλακή την 37χρονη Paula Williamson, δηλώνει έτοιμος για δίδυμα ή ακόμη και τρίδυμα. Το πρόβλημα ωστόσο με τον Βρετανικό νόμο για τους τροφίμους, είναι πως απαγορεύεται η σεξουαλική συνεύρεση με τους συντρόφους σε οποιοδήποτε τύπου επισκεπτηρίου. Οπότε αν ο Bronson θέλει τον Hardy μπαμπά των παιδιών του, θα πρέπει να του κάνει και πάσα την Paula Williamson. H οποία με μία πρώτη ματιά θα σου θυμίσει την Katey Seagal στον Sons of Anarchy ρόλο της.

Οπότε τα σχέδια του Bronson, μάλλον πάνε για ναυάγιο. Ο ίδιος, λογικά πάντα, δεν αποτελεί ακόμη την ίδια απειλή για τα σωφρονιστικά ιδρύματα, μιας και έχει φτάσει στα 64.

Από την άλλη ποτέ μην λες ποτέ. Δεν έχει κάνει και λίγα…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×