Τι ψιθύριζε τελικά ο Ned Stark πριν τον αποκεφαλισμό;

Ο ίδιος ο Sean Bean λύνει τη σιωπή του.

Ήταν ένας από τους πιο συμπαθητικούς χαρακτήρες του Game of Thrones. Ήταν ο βασικός ήρωας της ιστορίας. Δυστυχώς στο τέλος του πρώτου κύκλου είχε φτάσει η ώρα του.

Ο Εddard «Ned» Stark, ο ήρωάς μας, είχε προδοθεί από τον Littilefinger και η εξέλιξη αυτή οδήγησε στον αποκεφαλισμό του, αλλάζοντας για τα καλά τον ρου της ιστορίας.


Δευτερόλεπτα πριν γνωρίσει το ξίφος του δήμιου, ο «King in the North» φάνηκε σαν κάτι να μουρμουράει αντικρίζοντας το οργισμένο κοινό του Kings Landing. Σαν να ξεστόμιζε κάποιο μυστικό. Και με βάση τις τρελές αποκαλύψεις που είχαμε στη συνέχεια της σειράς, οι περισσότεροι είχαν καταλήξει σε δύο συμπεράσματα.

Ή χρησιμοποίησε την αγαπημένη φράση της κόρης του Arya, «Valar Morghulis» (που σημαίνει στα Βαλυριανά «όλοι οι άντρες πρέπει να πεθάνουν») ή ότι ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για την πραγματική καταγωγή του Jon Snow.


Και κάπου εδώ έρχεται ο Sean Bean (ο τύπος που τον μετενσάρκωσε), ο οποίος αποκάλυψε ποια ήταν τα «τελευταία» του λόγια. Δυστυχώς για τους φίλους της σειράς η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη:

«Έλεγα μια προσευχή», είπε καταστρέφοντας τις ελπίδες μας τονίζοντας μάλιστα ότι βρίσκει και λογικό: «Φανταστείτε να σας εκτελούν. Τι άλλο θα λέγατε εκείνη τη στιγμή;».

Κάτι σε «ΝΑΨΟΦΗΣΕΙΣΤΖΟΦΡΕΥΚΩΛΟΠΑΙΔΟ» ξερωγώ;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×