Άπειρο respect στους «παππούδες» που το ‘σκασαν από το γηροκομείο για να πάνε σε συναυλία metal

Δεν το κουνούσαν όταν τους βρήκαν.

Η ώρα είναι τρεις τα ξημερώματα και οι γερμανικές Αρχές έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και τα στενά της τοπικής κοινωνίας. Στόχος τους είναι η αιχμαλωσία δύο δραστών που κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο χωριό Wacken, 80 χιλιόμετρα μακριά από το Αμβούργο.

Το «σατανικό» δίδυμο βρίσκεται πιο μπροστά από αυτούς, αλλά έχουν κάνει το λάθος να μην καλύψουν τα ίχνη τους. Η αστυνομία πλέον είναι κοντά. Πολύ κοντά. Η σύλληψη είναι πλέον θέμα χρόνου. Μόνο που ένα βήμα πριν από το τέλος συνειδητοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Αποκλείεται να μπήκαν εδώ» λέει ο ένας αστυνομικός δείχνοντας να απορεί που τα ίχνη οδηγούν στο φεστιβάλ Heavy Metal, Wacken Open Air.

«Μεγάλε έχουν άνοια μπορεί να πήγαν παντού» απαντάει ο συνάδελφος και ορμάνε στο φεστιβάλ. Τελικά είχε δίκιο. Οι δύο δράστες είναι μέσα στο χώρο, απολαμβάνουν τη μουσική και πάνω από όλα διασκεδάζουν.

 

Για την ιστορία δεν πρόκειται για δύο δράστες που την είδαν Michael Scofield ή Παλαιοκώστας αλλά για ηλικιωμένους οι οποίοι απέδρασαν από το γηροκομείο τους με σκοπό να διασκεδάσουν. Οι αστυνομικοί τους βρήκαν σε κατάσταση ζάλης και πλήρους αποπροσανατολισμού, ωστόσο δεν το κουνούσαν με τίποτα από το μέρος. Τελικά τους έπεισαν να φύγουν μαζί τους με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο γηροκομείο.

Τουλάχιστον πρόλαβαν να ακούσουν Judas Priest.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×