Ζωολογικός κήπος έχει το τέλειο σχέδιο για να εκδικηθείς την πρώην σου

Και περιλαμβάνει κατσαρίδες.

Δεν καταλήγουν όλες οι σχέσεις αισίως. Το ξέρεις αυτό. Το έχεις δει και πολύ πιθανόν να το έχεις βιώσει στο πετσί σου. Παρεξηγήσεις. Κακή συμπεριφορά. Κέρατο. Κάθε άντρας έχει να θυμάται μία γυναίκα που δεν του φέρθηκε καλά – ή και το αντίθετο αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι. Και να πούμε αυτό: υπάρχουν πράγματι κακοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν κάνει εξίσου κακό στις σχέσεις τους.

Να λοιπόν μία καλή ευκαιρία για να πάρεις το αίμα σου πίσω. Περίπου. Στη λατρεμένη Αγγλία, το Hemsley Conservation Centre δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να «υιοθετήσει» μία κατσαρίδα, δίνοντας της το όνομα του ανθρώπου που τον/την πλήγωσε. Αν λοιπόν έχεις μία Μαρία, μία Γεωργία ή οποιαδήποτε που δεν σου φέρθηκε καλά, μπορείς να χαρίσεις το όνομα της σε μία από τις κατσαρίδες, για μόλις 2 ευρώ.

 

 

Το λες και ιδανικό δώρο για Αγίου Βαλεντίνου σε όσους μίσησες. Δεν το λες και ληστεία. Βέβαια δεν ξέρουμε ποιος θα μπει σε διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά αν έχεις πληγωθεί πολύ και ψάχνεις τρόπο να ξεσπάσεις, ίσως να είναι και μία, κάποια, λύση. Συν ότι έχεις δωρεάν πάσο για κάποιες ημέρες στον ζωολογικό τους κήπο.

Σαν δεν ντρέπονται.  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×