Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Littlefinger ίσως και να είναι ζωντανός...

Ίσως η πιο ενοχλητική θεωρία που έχει βγει ποτέ για το Game of Thrones.

Από όλα τα θανατικά που έχουν συμβεί στο Game of Thrones, αυτός του Littlefinger ήταν από τους πιο ικανοποιητικούς. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι εξαιτίας του Χλαπάτσα του Game of Thrones, ξεκίνησε ένας κακός χαμός ανάμεσα στους Οίκους που οδήγησε σε νέο εμφύλιο.

Οπότε ναι, προφανώς και χαρήκαμε με τον θάνατο της ποντικομαμής.

 


Σύμφωνα ωστόσο με την Metro που παρουσιάζει την ανάλυση ενός Redditor, ο Littlefinger ίσως να κάνει την εμφάνισή του στην τελευταία σεζόν. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η πτώση ξεκινά με την άφιξη του Bran στο Winterfell. Γιατί όσο δόλιος και να είσαι, δεν μπορείς να κρυφτείς από έναν τύπο που ουσιαστικά βλέπει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αν θυμηθείς από την 7η σεζόν το επεισόδιο Eastwatch, θα θυμάσαι τα πάρε-δώσε του Littlefinger με μία νεαρή γυναίκα που μετά την ατάκα του ‘‘Sorry your time is up’’ της προσφέρει ένα σιδερένιο νόμισμα.

Και θυμάσαι τι σημαίνει σιδερένιο νόμισμα στο Westeros;

 

 

Ο Littlefinger έχει το ταλέντο να αναγνωρίζει μία απειλή πριν αυτή συμβεί. Όταν λοιπόν θα πρόσεξε πως όλα τα αδέρφια Stark είναι εναντίον του, είναι δυνατόν να μην τα... μαγείρεψε κάπως για να γλιτώσει; Άλλωστε το σχόλιο των περισσοτέρων θεατών, ήταν πως ο Baelish μας άδειασε την γωνιά πολύ γρήγορα. Όμως οι τελευταίες του στιγμές, που έχει πέσει στα γόνατα και παρακαλάει για την ζωή του, δεν θυμίζουν και πολύ Littlefinger. Μήπως λοιπόν είναι απλά ένας από τους Faceless Men; Και ένα hint για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία: ο μπαμπάς του Littlefinger, κρατάει από το Braavos.

 

 

Μην το βλέπεις με δυσαρέσκεια. Τελευταία σεζόν είναι αυτή και όλα μπορούν να συμβούν. Ειδικά στην συγκεκριμένη νυφίτσα του Westeros...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×