Δεν χάρηκαν όλοι με την επανακυκλοφορία του it

Οι επαγγελματίες κλόουν οργίστηκαν επειδή φοβούνται ότι θα μειωθεί το εισόδημα τους.

Ναι, μπορεί το τρέιλερ του It να μας ξύπνησε όλους τους ξεχασμέμους σε μια σκοτεινή γωνία του μυαλού μας εφιάλτες, διότι, ας είμαστε ειλικρινείς, μόλις το ξαναείδαμε ξανανιώσαμε όλο αυτό τον τρόμο που είχαμε νιώσει τότε και στοίχειωσε για πάντα (μαζί με άλλα θριλερ) την ψυχούλα μας.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει, τσέκαρε για τι μιλάμε:

Το trailer έφτασε περίπου τις 200.000.000 προβολές μόλις την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του –ιδανικός αριθμός αν είσαι η Warner Bros., εφιαλτικό αν εργάζεσαι ως κλόουν σε παιδικά πάρτι και παιδότοπους.

Πολλοί υποπτεύονται ότι τα 15.000 dislike προέρχονται από ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά με τον Pennywise, τον κεντρικό ήρωα του ομότιτλου μυθιστορήματος του Stephen King, και δεν βλέπουν το remake του ΙΤ σαν μια λαμπρή στιγμή της ποπ κουλτούρα, αλλά σαν μια σοβαρότατη απειλή για το εισόδημά τους.

Χμμ.. ναι, απορώ γιατί:

Ήδη στις ΗΠΑ πολλοί επαγγελματίες κλόουν έχουν περιγράψει με ζοφερά χρώματα την επίδραση που θα έχει η ταινία στη δουλειά τους. «Θα είναι σίγουρα ένα πλήγμα για εμάς, δεδομένου ότι οι κλόουν ούτως η άλλως έχουν να αντιμετωπίσουν ένα παράλογο φόβο από την πλευρά του κοινού, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην πρώτη μεταφορά του It, στα εμβληματικά mini series του 1990.

Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, είναι ακατανόητο να στοχοποιείται έτσι μια μορφή ευγενικής τέχνης που προσφέρει ψυχαγωγία και γέλιο στα παιδία και δεν προάγει τη βία, τον ανταγωνισμό ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό ερέθισμα.

Αν και όχι αβάσιμες, είναι κάπως υπερβολικές οι ανησυχίες τους, ενώ, συγγνώμη αγαπητοί κλοόυν, η αλήθεια είναι ότι είστε κάπως τρομακτικοί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×