Αυτές είναι οι 6 καλύτερες κωμωδίες για αυτό το καλοκαίρι

Αν δεν σκάει το χειλάκι σου λόγω της ζέστης και της άδειας που αργεί ακόμα, σου έχουμε τη λύση.

Η πληθώρα των επιλογών που μας δίνουν οι υπηρεσίες streaming έχουν δημιουργήσει το εξής παράδοξο, εκεί που δεν είχαμε επιλογές και βλέπαμε τα ίδια και τα ίδια, τώρα έχουμε τόσες πολλές που κουραζόμαστε και μόνο στην ιδέα του να ψάξουμε και βλέπουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. 

 

 

Περιοριζόμαστε στα κλασικά Top 10 που μας εμφανίζονται στην αρχική χωρίς να μπαίνουμε στα βαθιά των καναλιών όπου και κρύβονται μερικές φορές μικρά διαμάντια. Οι κωμικές σειρές που παρουσιάζουμε στη συνέχεια δείχνουν τον πολιτιστικό πλούτο που υπάρχει έξω, ειδικά από την Ασία, τον μεγάλο άγνωστο. 

Never Have I Ever, Netflix

 

 

Σε αυτή την εφηβική κωμωδία η φωνή του John McEnroe τη δύσκολη πορεία προς την ενηλικίωση μιας νεαρής Αμερικανίδας με καταγωγή από την Ινδία. Οι γονείς της είναι οι κλασικοί μετανάστες που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από αυτή και η νεαρή Mindy Kaling προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο οικογενειακό της περιβάλλον και στο γεγονός ότι προσπαθεί να γίνει μια κανονική Αμερικανίδα με το που κλείσει τα 18.

Awkwafina Is Nora From Queens, HBO

 

 

Η Κινεζοαμερικάνα πρωταγωνίστρια του Crazy Rich Asians επιστρέφει στις ρίζες της. Σε μια κλασική οικογενειακή κωμωδία με στοιχεία SNL, η νεαρή Awkwafina προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τη οικογένειά της και το Queens και να γίνει επιτέλους η αυτόνομη οντότητα που επιθυμεί. Η προσπάθεια του απογαλακτισμού περιλαμβάνει την αναζήτηση δουλειάς, τη στόχευση για τη ζωή και γενικά να ωριμάσει κάπως γρήγορα γιατί δεν αντέχει άλλο τον πατέρα της. 

Master of None, Netflix 

 

 

Με την 4η σεζόν στα σκαριά είναι πλέον Netflix classic. Ο Aziz Ansari προβάλει ένα σωρό αυτοβιογραφικά στοιχεία σε αυτή τη σειρά φλερτάροντας συχνά με το δράμα και ξεφεύγει από τα στενά όρια της κωμωδίας. Η μάχη ενός Tamil ηθοποιού να καταστεί mainstream είναι ένα τραγελαφικό ταξίδι κόντρα στα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις. Δεν έγινε τυχαία μια από τις μεγαλύτερες και πιο ανέλπιστες επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Kim’s Convenience, Netflix 

 

 

Οι Κορεάτες της Αμερικής έχουν ταυτιστεί με την ιδιοκτησία μπακάλικων, όπως ακριβώς οι Έλληνες με τις ταβέρνες. Γύρω από ένα τέτοιο μπακάλικο έχει χτιστεί μια comfort σειρά γεμάτη αστείες παρεξηγήσεις και προσπάθεια αλληλοκατανόησης μεταξύ των δύο γενεών Kim που τρέχουν την επιχείρηση. Το ότι κράτησε για 5 σεζόν είναι η απόδειξη ότι κάτι έκανε καλά παραμένοντας φρέσκο.

Young Rock, Peacock

 

 

Ο παλαιστής-ηθοποιός με καταγωγή από τη Samoa είναι ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος που μπορεί να ενώσει και πάλι τις ΗΠΑ και αυτό ακριβώς πραγματεύεται αυτή η σχεδόν αυτοβιογραφική σειρά. Με συνεχή flashbacks θα μάθουμε το πώς κατάφερε ο Dwayne Johnson να κατακτήσει ring και Hollywood. Προφανώς είχε κι άλλες αρετές εκτός από μούσκουλα και αυτό έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί που τον θέλουν όντως για Πρόεδρο των ΗΠΑ κάποια στιγμή. 

Fresh off the Boat, Hulu

 

 

Ένα τυπικό sitcom μεταναστών από την Ταϊβάν, με ένα twist. Είναι μια σειρά γεμάτη νοσταλγική διάθεση λόγω της τοποθέτησής της χρονικά στα 90s. Ταυτόχρονα η «εσωτερική» μετανάστευση από την πρωτεύουσα, Washington DC, στο Orlando της Florida δίνει ένα ακόμα στοιχείο με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί οποιοσδήποτε έχει ζήσει το βάσανο της μετακόμισης σαν παιδί, ακόμα κι άλλαξε απλά γειτονιά. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×