Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Δεκεμβρίου

To τέλος του 2021 θα μας βρει γεμάτο δράση, ακόμα κι αν αυτή είναι ένα θέαμα στην οθόνη κι εμείς καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ.

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των μεγάλων φινάλε και όχι μόνο της χρονιάς που φεύγει. Μαζί του φέρνει μερικά από τα φινάλε των πιο δημοφιλών σειρών, αλλά και νέα ξεκινήματα. Η περίοδος των γιορτών που καταφθάνει με βήμα ταχύ ευνοεί  τη μακρά παραμονή μπροστά από μία οθόνη και ευτυχώς HBO, Amazon Prime και Netflix. 

 

 

Αν ένα είδος πρέπει να χαρακτηρίσει αυτόν τον Δεκέμβριο, τότε είναι σίγουρα η επιστημονική φαντασία. Θα δούμε πολύ διάστημα και πολύ μελλοντική δυστοπία, σε αντίθεση ίσως με το εορταστικό κλίμα των ημερών. Όμως μην ξεχνάμε ότι δεν κάνουν οι Άη Βασίληδες και τα λαμπιόνια μια καλή χριστουγεννιάτικη ταινία. Ας μην ξεχνάμε πως η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών είναι το Die Hard με κεντρικό ήρωα έναν αστυνομικό. 

Πολλές λοιπόν οι επιλογές που παίζουν για τον τελευταίο μήνα του 2021. Ο καιρός δεν μας τρομάζει καθόλου, ανάβουμε καλοριφέρ, τζάκια, θερμοσυσσωρευτές, κλιματιστικά και αφυγραντήρες και πατάμε το play.   

Matrix Resurections (HBO Max)

 

 

O Keanu Reeves συναντά και πάλι την Carrie-Anne Moss για μία τέταρτη ταινία Matrix. Το να χαλάσει μια άψογη τριλογία με μία ακόμα ταινία που δεν έχει να προσφέρει τίποτα είναι ένας μεγάλος κίνδυνος, με το να γίνει το Matrix ένα franchise με άλλα 15 ανούσια spin-offs να αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο. Το reunion των πρωταγωνιστών, έστω και χωρίς τον Laurence Fishburne στον ρόλο του Morpheus, είναι ένας καλός πρώτος οιωνός. Αν δεν βλέπεται θα καταλήξουμε το άλλο μεγάλο sequel του HBO, το And Just Like That που ακολουθεί τη μοίρα του Sex and the City.   

 

Don’t Look Up (Netflix)

 

 

Να το μεγάλο στοίχημα για το Netflix που προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά των εύπεπτων και χαζοχαρούμενων σειρών με το σενάριο να λάμπει δια της απουσίας του. Αρχικά να αναφέρουμε το cast του Don’t Look Up με τους Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Rob Morgan και Cate Blanchett να σχηματίζουν κάτι σαν Dream Team ταλέντου και βραβείων Oscar. Το σενάριο θέλει έναν κομήτη να βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη και τους Lawrence και DiCaprio να είναι οι επιστήμονες που προσπαθούν να ξεκουνήσουν την ανθρωπότητα από την αδιαφορία της. 

Casa De Papel (Netflix)

 

 

Η τελευταία σεζόν του Casa De Papel «έσπασε» σε δύο υποσεζόν θα λέγαμε και αυτή τη φορά είναι η ώρα του πραγματικού φινάλε. Η αγαπημένη συμμορία του κοινού βρίσκεται πιο διαλυμένη από ποτέ με την απώλεια ενός ακόμα μέλους της να καθιστά σχεδόν ακατόρθωτη τη διαφυγή της. Φυσικά το μεγάλο come back του φινάλε δεν είναι άλλο από την επάνοδο του κυρίου Καθηγητή που είχε μείνε αναγκαστικά εκτός δράσης στο προηγούμενο κεφάλαιο. Για να δούμε τι κρυμμένους άσσους έχει στο μανίκι του ο Καθηγητής.

The Book of Boba Fett (Disney+) 

 

 

Με τους Temuera Morrison και Ming-Na Wen στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα μάθουμε την ιστορία πίσω από τον κυνηγό επικηρυγμένων Boba Fett και της δολοφόνου Fennec Shand σε μια διαφιλονικούμενη περιοχή που κάποτε ήταν από τον έλεγχο του Jabba the Hutt. Πρόκειται για ένα από τα πολλά αυτόνομα Star Wars spin-offs που πρόκειται να δούμε τα επόμενα χρόνια από την Disney και στην πρώτη σεζόν του The Book of Boba Fett θα μάθουμε επιτέλους πολλά περισσότερα για έναν από τους σκοτεινούς και μυστηριώδεις χαρακτήρες του Πολέμου των Άστρων. 

The Expanse (Amazon Prime)

 

 

Η sci-fi σειρά για την οποία μπορεί να είναι περήφανη η γενιά μας, φτάνει στο τέλος της. Ξεκινάει η 6η, και δυστυχώς τελευταία, σεζόν της καλύτερης σειράς του είδους που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Το συναρπαστικό κράμα πολιτικού θρίλερ και εξερεύνησης του διαστήματος δεν έκανε καμία κοιλιά στις προηγούμενες 5 σεζόν και είναι απόλυτα λογικό οι προσδοκίες να κυμαίνονται σε κορυφαία επίπεδα για το φινάλε του The Expanse. 

The Witcher (Netflix)

 

 

Πεπεισμένος πως η ζωή της Yennefer χάθηκε στη Μάχη του Sodden, ο Geralt φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, την πατρίδα του ονόματι Kaer Morhen. Όσο οι βασιλιάδες, τα elves, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Continent μάχονται για το ποιος θα επικρατήσει εκτός των τειχών, πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της.

Cobra Kai (Netflix)

 

 

Οι οιωνοί δείχνουν πως έχει χαραχτεί μια πορεία σύγκρουσης μεταξύ των dojo  Eagle Fang και Miyagi-Do. To αποτέλεσμα είναι πιο αμφίρροπο από ποτέ και νέα πρόσωπα έχουν προστεθεί στο cast. Εκτός από τους Dallas Dupree Young και Oona O'Brien τα οποία αποτελούν και τα νέα πρόσωπα της 4ης σεζόν του Cobra Kai, μια άλλη νέα άφιξη είναι αυτή που περιμένουμε με μεγάλη προσμονή. Φυσικά μιλάμε για τον κακό, τον πολύ κακό, του Karate Kid Part III. Ο Terry Silver επιστρέφει στο σύμπαν του Karate Kid, πάντα με το μοχθηρό κοτσιδάκι του, και είναι έτοιμος να φέρει το απόλυτο χάος στη μάχη των dojo. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×