Οι 7 σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία το 2019

Η νέα χρονιά αναμένεται να μας καθηλώσει. Στον καναπέ. 

Σε ένα 2019 που ολοένα και πλησιάζει πιο κοντά μας, αναρωτιόμαστε τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Γιατί στην Ελλάδα κοιμάσαι με την γαλοπούλα στο στόμα και ξυπνάς με πρόωρες εκλογές. Αλλά έτσι πάει εδώ. Μπορούμε όμως να σχολιάσουμε ένα από τα καλά που θα συμβούν μέσα στο 2019 και αυτό είναι οι τηλεοπτικές σειρές.

Γιατί κακά τα ψέματα, τη νέα χρονιά θα έχουμε μερικές από τις καλύτερες. Από τις πιο αναμενόμενες. Αυτές που ανεβάζουν την ένταση αλλά και την αδρεναλίνη. Έχουμε παρακάτω για σένα την καλύτερη 7αδα τηλεοπτικών σειρών που πρέπει να έχεις σημειωμένες στο καρνέ σου και να τσεκάρεις τακτικά για νέα trailers. Έτσι, για να πάει καλά η χρονιά.

 

1. Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes

Είναι το τέταρτο μέρος από την αστυνομική σειρά του Netflix, που αυτή τη φορά κάνει ένα ταξίδι στο μυαλό και τα γεγονότα που όπλισαν το χέρι του Ted Bundy. Toυ ανθρώπου που την περίοδο της δεκαετίας του ’70, έγινε ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών βιάζοντας και σκοτώνοντας, φτάνοντας μέχρι και την…νεκροφιλία. Σε σκηνοθεσία του Joe Berlinger, η νέα σειρά που θα προβληθεί τον Ιανουάριο σηματοδοτεί επίσης τα 30 χρόνια από την σύλληψή του.

 

2. Mindhunter S02

Σε μία εποχή που το FBI χειριζόταν τους serial killers σαν να είναι κοινοί εγκληματίες, το αποτέλεσμα ήταν πολλές εκτελέσεις και λίγες απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «τι οδηγεί έναν άνθρωπο να κάνει κάτι τόσο φρικαλέο;». Η πρώτη σεζόν απάντησε αυτά τα ερωτήματα τόσο από το ιδιαίτερο καστ, όσο και από το αφηγηματικό στόρι. Οι συνεντεύξεις θα συνεχιστούν στην δεύτερη σεζόν, με τον ειδικό πράκτορα Holden (σ.σ.: βασισμένο στον πιονέρο του FBI John E. Douglas) να ανακαλύπτει ακόμα σκοτεινότερα μυστικά, έχοντας πάντα την επιστήμη και την ψυχολογία ως όπλα.

 

3. True Detective S03

Tα καλά νέα είναι πως πρόκειται από τις πρώτες σειρές που θα δούμε μέσα στον Ιανουάριου – οι φήμες την θέλουν για τις 13 του μήνα. Οι Mahershala Ali και Stephen Dorff βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπου θα ερευνήσουν μία σειρά από φόνους στο Βόρειο Αρκάνσας οι οποίοι εξελίσσονται σε διαφορετικό χρόνο ανά τα έτη – όπως άλλωστε και οι έρευνες των πρωταγωνιστών. Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του παραγωγού Nic Pizzolatto που έχει επιμεληθεί και το σενάριο. Ελπίζουμε μόνο να αποφύγει τις κοιλιές που είχε ο δεύτερος κύκλος.

 

4. American Gods S02

Το American Gods τράβηξε πολλά. Η μεγαλύτερη σφαλιάρα ήταν ότι έχασε τους παραγωγούς του, Bryan Fuller και Michael Green, με τον πρώτο να αποκαλύπτει σε συνέντευξη πως το δίδυμο απολύθηκε άνευ προειδοποιήσεως. Κερασάκι στην τούρτα, το γεγονός πως η σειρά έχασε και την Gillian  Anderson που ενσάρκωνε τον ρόλο της θεάς των ΜΜΕ. Τα καλά νέα είναι πως η σειρά συνεχίζει να έχει τον Neil Gaiman ως ειδικό σύμβουλο και έβαλε στο τιμόνι της σκηνοθεσίας τον Jesse Alexander. Το ταξίδι του Shadow στη γνωριμία του με τους θεούς συνεχίζεται και ο Ian McShane έχει σκοπό να ρίξει τις κατάρες της Βαλχάλα πάνω τους. Όλα αυτά κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο.

 

5. Τaboo S02

Η σκοτεινή πλευρά του Tom Hardy σε μία σειρά γεμάτη ίντριγκες, βία, βουντού αλλά και στυλ. Με τον Steven Knight του Peaky Blinders στο τιμόνι, η νέα σεζόν ετοιμάζεται ήδη με τον Delaney να έχει βάλει πλώρη για τη νήσο Nootka Sound, όπου θα ετοιμάζεται να κονταροχτυπηθεί με τις Μεγάλες Δυνάμεις για την κυριαρχία της και το εμπόριο που ανθίζει. Όσοι είδαν την πρώτη σεζόν, γνωρίζουν πως μία σειρά γεμάτη Hardy είναι στανταράκι πως θα έχει επιτυχία. Αναμένουμε ημερομηνία από το BBC.

 

 Ρίξε και μία ματιά εδώ τι περιμένουμε στο νέο Taboo.

 

6. Peaky Blinders S05

Μετά την απειλή της ιταλικής μαφίας και των Changretta, έρχεται η ώρα του Thomas Shelby – για την πολιτική προφανώς. Μέσα στη νέα σεζόν αναμένουμε να θιχτούν ένα σωρό ιστορικά γεγονότα της εποχής, όπως η άνθιση του εργατικού κινήματος στην Αγγλία αλλά και η άνοδος του ναζιστικού κόμματος στη Γερμανία που θα οδηγήσει στον Β’ Παγκόσμιο. Και η οικογένεια Shelby θα είναι εκεί, για να παίξει το διπλό παιχνίδι του Churchill. Όλα αυτά το καλοκαίρι του 2019.

 

7. Game of Thrones S08

Το τέλος του ταξιδιού. Η μεγάλη μάχη. Εκεί που το καλό θα παίξει βρομόξυλο με το κακό. Το τέλος ενός μεγάλου έπους -που ακόμα ψάχνει το τελευταίο μυθιστόρημα- με ένα κοινό που περιμένει να δει την κατάληξη μετά από μάχες, θανάτους, πισώπλατα μαχαιρώματα και μπόλικο κόσμο που έπεσε στα νύχια του Κόκκινου Θεού. Λίγο-πολύ είναι τα 6 επεισόδια του Game of Thrones που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τον φετινό Απρίλιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×