BUCKET | 07/12/2018
Cheesecake με riccota και σάλτσα από βατόμουρα
#tsoulotip: Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να γίνει σωστά η ομογενομοιήση των υλικών.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. μπισκότα τύπου digestive
110 γρ. βούτυρο, λιωμένο
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
230 γρ. τυρί μασκαρπόνε
500 γρ. τυρί riccota
400 γρ. γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
1 κ.σ. βανίλια εκχύλισμα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.