BUCKET | 11/12/2018
Γιουβαρλάκια
#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό.Ανακατεύουμε προσεκτικά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
1/2 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 Αυγό
1/4 του μάτσου Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/4 του μάτσου 'Ανηθο, ψιλοκομμένο
150 γρ Ρύζι γλασέ
5κ.σ. Ελαιόλαδο
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.