Οι πρωταγωνιστές του Euphoria δείχνουν το επόμενο κούρεμά σου

Το νέο τηλεοπτικό κόλλημα δεν έχει μόνο ένα σενάριο με ανατροπές, αλλά και μερικές στυλιστικές συμβουλές να σου δώσει. 

Την περασμένη εβδομάδα η νέα σεζόν του Euphoria δεν έφερε μόνο τους Elias Cacavas και Henry Eikenberry, αλλά και το πλούσιο μαλλί τους. Κάποιοι ήδη προεξοφλούν το τέλος της μόδας των κουρεμάτων σε στυλ Peaky Blinders και τα undercut κουρέματα με την ψιλή θα δώσουν τη θέση τους σε μια λίγο πιο 90s διάθεση.

 

 

Κανείς δεν ξέρει αν οι το λίγο πιο μακρύ μαλλί και τα κουρέματα μόνο με ψαλίδι θα μπουν τόσο δυναμικά, αλλά στην περίπτωση που αυτά έρθουν, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος. Μην ξεχνάς πως αυτό το στυλ απαιτεί μια κάποια υπομονή. Σε περίπτωση δεν έχεις το απαιτούμενο μήκος για να το φορμάρεις ίσως χρειαστεί να κάνεις skip σε ένα ή δύο ραντεβού σου με τον κουρέα σου για να αρχίσεις να το δουλεύεις. Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν γίνει κάτι μόδα πρέπει να ξέρουν πώς θα το ζητήσουν, στη συνέχεια θα δεις πώς θα αποκτήσεις το στυλ των αγοριών του Euphoria.

Η καθώς πρέπει χωρίστρα του Nate

 

 

Οι κουρευτικές μηχανές δεν έχουν καμία θέση σε αυτό το στυλ και ο κουρέας σου μπορεί επιτέλους να τις βάλει για φόρτιση. Εδώ χρειάζεσαι τουλάχιστον 10 εκατοστά μαλλί, τουλάχιστον στα μπροστά και πάνω, για να αποκτήσεις την εμφατική χωρίστρα. Τα γύρω είναι σημαντικά πιο κοντά, αλλά πάντα σε αρμονία με τα πάνω δίνοντας αυτή τη λεπτή ακροβασία που θες μεταξύ καλού παιδιού και αλήτη. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα χρειαστείς κάποιο προϊόν πέρα από το πιστολάκι μετά το λούσιμο και τη βούρτσα. Αν είναι κάπως ατίθασο το μαλλί σου και αυτό δεν αρκεί, τότε λίγος παλιός καλός αφρός λίγο πριν το στέγνωμα θα κάνει τη δουλειά του.

Το buzz του Fez

 

 

Εδώ δεν είναι και τόσο 90s το στυλ, μάλλον είναι το πιο διαχρονικό στυλ και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να το πάρεις απόφαση. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να πας στο κουρείο αφού όσο ατζαμής και να είσαι είναι μάλλον εύκολο να φέρεις τη μηχανή γύρω από το κεφάλι σου στην πρώτη σκάλα. Στην περίπτωση που δεν μπορείς να αποχωριστείς την καθιερωμένη συνάντηση με τον κουρέα σου μπορείς να του πεις να σου κάνει ένα ελαφρύ σβήσιμο των κάτω σε σχέση με τα πάνω για να μην μοιάζει πολύ μιλιταριστικό το αποτέλεσμα.

Τα κουρτινάκια του Cal

 

 

Εδώ μπαίνουμε στα βαθιά νερά της δεκαετίας του ‘90. Εδώ χρειάζεσαι τουλάχιστον 10 εκατοστά μαλλιού στα πάνω, άρα ετοιμάσου για ολιγόμηνη υπομονή αν απέχεις πολύ από αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση απαιτείται μήκος και στα πλαϊνά και κάτω, τουλάχιστον όσο χρειάζεται για να μπορείς να φέρεις τις άκρες τους πίσω από τα αυτιά. 

Φυσικά είναι και αυτό ένα κούρεμα που απαιτεί μόνο τη χρήση ψαλιδιού ακόμα και στο πίσω μέρος με το μήκος της τρίχας να φτάνει μέχρι στο λαιμό, αλλά όχι πιο κάτω από αυτόν. Ακόμα και αυτές οι τρίχες που είναι οι πιο κοντές του συνόλου πρέπει να έχουν ένα ικανό μήκος για να εντάσσονται ομοιόμορφα στο σύνολο. Το πιστολάκι και η βούρτσα είναι οι πιστοί σου σύμμαχοι στο φορμάρισμα μετά από κάθε λούσιμο και στην περίπτωση που νιώθεις ανάγκη από κάποιο προϊόν, τότε ένα ήπιας έντασης υλικό που να δίνει κίνηση και αέρα στο μαλλί σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι. 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×