Αν έχεις φρύδι-βούρτσα δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι

Άσε κάτω τα τσιμπιδάκια, υπάρχουν λύσεις και τις περισσότερες φορές είναι πολύ εύκολες.  

Ναι, το χοντρό φρύδι δεν είναι μόνο για την Χατζηπαντελή. Είναι όμως αλήθεια, μπορείτε να ρωτήσετε και εκείνη την φυλή κοντά στο Καζακστάν στην οποία το έντονο μεσόφρυδο θεωρείται ένδειξη υπέρτατης ομορφιάς. Μην πανικοβάλλεσαι πολλοί άνθρωποι έχουν παχιά κι έντονα φρύδια, αυτό όμως δεν τους κάνει απαραίτητα άσχημους. Ίσα, ίσα, το αντίθετο συμβαίνει. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην τα πειράξεις πολύ και να τα κάνεις να λειτουργούν υπέρ σου.

Τα μεγάλα φρύδια μπορεί όντως να είναι κάτι καλό τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει το αντίθετο. Τα μεγάλα φρύδια αποτελούν ευχή και κατάρα: από τη μια είναι ένα χαρακτηριστικό που προσδίδει κύρος κι ενδιαφέρον ακόμη και στο πιο αδιάφορο πρόσωπο, από την άλλη, όμως, μπορεί να κάνουν τον «περήφανο» ιδιοκτήτη τους να θυμίζει πολλά και διάφορα. Βλέπε για παράδειγμα τον Καραμανλή που είχε φρύδι-γούνα.

 

 
 

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για τα φρύδια σου;

Δεν θέλεις να καταλήξεις όμως και σαν τον Joey από τα φιλαράκια που τα έβγαλε τελείως. Εντάξει είναι λίγο περίεργο να έχεις πολύ παχιά φρύδια αλλά να θυμάσαι πως πλέον είναι και της μόδας. Αν νομίζεις πως το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να βγάλεις τα φρύδια σου μόνο για να μην τα έχεις ενωμένα τότε κάνεις λάθος. Οι ειδικοί έδειξαν κάποια λάθη που κάνουν οι άντρες και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά.

 

 
 

Σίγουρα δεν θέλουμε όλοι να είμαστε σαν τα αδέρφια Gallagher που έχουν φρύδι να φάνε και οι κότες, μην καταντήσουμε όμως να μην έχουμε και καθόλου. Άλλωστε τα φρύδια είναι ένα φυσικό μακιγιάζ του προσώπου το οποίο τονίζει τα χαρακτηριστικά μας.

Πώς όμως θα καταφέρεις τελικά να «τιθασεύσεις» τα άγρια φρύδια σου; Εμείς σου έχουμε μερικές μεθόδους που ίσως να σε βοηθήσουν:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×