Άτακτα Ντουέτα που καταρρίπτουν ό,τι γνωρίζαμε για το σεξ!

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ ποιος είναι ο καθοριστικότερος παράγοντας στον τρόπο που κάνουμε σεξ;

Σίγουρα κανείς δεν αμφισβητεί πως έχει τεράστια σημασία η χημεία με το πρόσωπο το οποίο θα σχετιστούμε ερωτικά, το πώς αισθανόμαστε για το συγκεκριμένο άτομο αλλά και ποιες είναι οι προσδοκίες μας από τη συνεύρεση αυτή, όμως υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια που κανείς μας δεν λαμβάνει υπόψη.

Αν δεν γνωρίζεις την απάντηση στον ερώτημα που έθεσα νωρίτερα, τότε καλύτερα να «σκαλίσεις» το ιστορικό του browser που χρησιμοποιείς. Εκεί, ανάμεσα σε αναζητήσεις που αφορούν στην καριέρα σου, ενημερωτικά site, συχνά τσεκαρίσματα στο email, επισκέψεις στο YouTube και το site της αγαπημένης σου ομάδας, υπάρχουν και οι αποκαλυπτικοί τίτλοι ερωτικών ταινιών που έχεις παρακολουθήσει, και οι οποίες παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο από όσο πιστεύεις, στην ερωτική σου ζωή.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι που έμαθα όλα τα παραπάνω, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πατήσεις play στα «Άτακτα Ντουέτα by Duo», μία πανέξυπνη κίνηση εκ μέρους του brand προφυλακτικών DUO, όπου μέσω μίας σειράς sexy βίντεο, καταρρίπτουν όλες τις λάθος αντιλήψεις που έχουν καθιερωθεί σχετικά με το σεξ, με τον πιο διασκεδαστικό και απρόβλεπτο τρόπο.

 

Όσα ήθελες να ρωτήσεις

Το μέγεθος τελικά μετράει; Ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος που χρειάζεται να διαρκεί η σεξουαλική πράξη; Γιατί ενώ απολαμβάνω το σεξ με την κοπέλα μου δυσκολεύομαι τόσο πολύ να τελειώσω; Σε «καυτά» ερωτήματα όπως τα παραπάνω και πολλά ακόμη, δίνει απαντήσεις η διάσημη Ελληνίδα sex coach Ειρήνη Χειρδάρη, μπαίνοντας περίπου απρόσκλητη στη μέση τρυφερών τετ α τετ, για να προσφέρει απλόχερα στους παρευρισκόμενους τις πολύτιμες γνώσεις της, μαζί με τα απαραίτητα προφυλακτικά DUO! Για παράδειγμα, τη στιγμή που η γιατρός είναι πανέτοιμη να… θεραπεύσει τον Κοντοπίδη, μόλις ο youtuber Pournaras ετοιμάζεται να «ξεδιπλώσει» το ταλέντο σε δύο κορίτσια, ο Vibrator να «παίξει» μπάλα με ένα κορίτσι που γνώρισε από ένα app και ο Mariglen (aka Alexandros Kopsialis) να ρίξει την… υπογραφή του στη μεσίτρια, η Ειρήνη έρχεται και ανατρέπει τα δεδομένα, όχι μόνο τα δικά τους, αλλά και τα δικά μας. Πώς το κάνει αυτό; Δες το βίντεο, διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

 

Το σεξ πίσω από τον… μύθο

Όπως ήδη σας ανέφερα και παραπάνω, τα «Άτακτα Ντουέτα by Duo» είναι μία εύστοχη πρωτοβουλία του brand προφυλακτικών DUO, η οποία σκοπό έχει να εκπαιδεύσει το κοινό για τη σημαντικότητα της χρήσης του προφυλακτικού, αλλά και για τις απατηλές αντιλήψεις που έχουν δημιουργήσει οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, όχι μόνο στο μυαλό μας αλλά και κατ΄ επέκταση στη σεξουαλική μας ζωή. Για παράδειγμα, ένα αγόρι το οποίο ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του μέσα από ερωτικές ταινίες όπου όλα είναι στον υπερβολικό βαθμό, είναι λογικό μεγαλώνοντας να αναζητήσει το ίδιο υπεράνθρωπο στήθος και τους ίδιους εξωπραγματικούς γλουτούς στη σύντροφό του. Αντίστοιχα, μία κοπέλα που έχει παρακολουθήσει ταινίες με… προικισμένους συμμετέχοντες, είναι αναμενόμενο να θεωρεί μικρό ένα ανδρικό μόριο των 15 εκατοστών, παρόλο που σύμφωνα με την ειδικό είναι το φυσιολογικό μέγεθος.

Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζεις πως η ίδια λανθασμένη αντίληψη που επικρατεί με το μέγεθος και τον χρόνο σε σχέση με το σεξ, συμβαίνει και με πολλά πράγματα, όπως τη χρήση προφυλακτικού. Το γεγονός πως η βιομηχανία του σεξ απορρίπτει κατά κόρον το προφυλακτικό, είναι μόνο για να κάνει το προϊόν που πουλάει πιο… θελκτικό. Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματική ζωή που εγκυμονεί χιλιάδες κινδύνους. Όσο γρηγορότερα απαλλαγούμε από τους μύθους των ερωτικών ταινιών, μόνο τότε θα μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια το σεξ στην αληθινή ζωή. Μπες σήμερα κιόλας στο SEXIPEDIA και μάθε όλη την αλήθεια γύρω από το σεξ!

 

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×