Πώς θα κάνεις κορυφαίο σεξ όταν η ζέστη δεν λέει να κοπάσει

Καύσωνας; Λύσεις υπάρχουν.

Το σεξ όταν έχει ζέστη είναι δύσκολο. Και όταν προορίζεται να σε κάνει να περνάς καλά και όχι να υποφέρεις, επιβάλλεται να βρίσκεις τρόπους για να μπορείς να περάσεις καλύτερα. Αυτό το βίντεο άλλωστε, μας το έχει αποδείξει χρόνια τώρα.

 

 

To A/C κάνει δουλειά

Εδώ που τα λέμε κάνει γενικώς δουλειά και ειδικά κάτι μέρες σαν τις σημερινές. Άλλος ένας λόγος είναι το σεξ. Πάμε στα βασικά: η υπερβολική ζέστη κάνει δύσκολες τις στύσεις. Που σημαίνει ότι μπορεί να έχεις την διάθεση, την όρεξη και να καταλήξεις να δικαιολογείσαι με ατάκες του τύπου «Δεν μου έχει ξανασυμβεί, είναι η πρώτη μου φόρα» κλπ. Ακόμα καλύτερος ο ανεμιστήρας, όπου το δωμάτιο δεν χρειάζεται να πιάσει πάγο για να περάσεις καλά.

Θυμάσαι πως γινόταν το σεξ στο αυτοκίνητο;

Ναι, γιατί σου αρέσει ή όχι, το αυτοκίνητο σου έχει σίγουρα air condition ακόμη και αν αυτό του σπιτιού είναι για τα σκουπίδια. Χώρια του ότι οι έρευνες λένε πως τα καλοκαίρια αυξάνονται οι πιθανότητες του υπαίθριου σεξ ή του σεξ σε μέρη πλην του σπιτιού μας. Που δεν το λες και κακό.

Το ντους το τίμιο

Εδώ θέλει μία προσοχή. Το τρεχούμενο νερό κάνει στεγνή την ηβική περιοχή και των δύο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σαν ζευγάρι δεν μπορείς να περάσεις καλά. Συνδυάζεις την υγιεινή με το foreplay και αν τα πράγματα φτάσουν σε σημείο που δεν μπορείς να κρατηθείς μαζί της, τότε υπάρχει πάντα η περίπτωση του λιπαντικού. Όμως ένα δροσερό ντους, σίγουρα θα δροσίσει και τον τριγύρω χώρο.

 

 

Τα σεντόνια τα δροσερά

Η Kim Basinger έχει δηλώσει σε συνέντευξη έβαζε τα σεντόνια στο ψυγείο για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Δεν ξέρουμε αν έχεις την όρεξη ή την περιέργεια να κάνεις τέτοια σκηνικά, αλλά η αλήθεια είναι πως τα δροσερά σεντόνια βοηθούν την όλη κατάσταση μεταξύ σας. Οπότε πριν καταλήξετε στο δωμάτιο, δεν είναι δα και τόσο κακή ιδέα να προετοιμάσεις τον χώρο κρατώντας τον δροσερό. Άλλωστε η θερμοκρασία θα αλλάξει γρήγορα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×