Έρευνα δείχνει πως οι άντρες κάνουν όλο και λιγότερα one night stand

Κι όμως το λέει η επιστήμη και μας διαβεβαιώνει.

Sex

Ναι κάποτε κάναμε περισσότερο περιστασιακό σεξ και μάλιστα μία εποχή το είχαμε φτάσει στα άκρα, ειδικά όταν είμασταν πιο νέοι. Όλοι μας έχουμε περάσει μία τέτοια φάση στη ζωή μας. Αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό στη ζωή ενός άντρα. Πλέον όμως η επιστήμη μας λέει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει ραγδαία.

Φαίνεται πως οι νέοι δεν είναι τόσο ατίθασοι πια... Έρευνα σχετικά με την συχνότητα ευκαιριακού σεξ σε νέους, έδειξε πως οι millenials 18 έως 24 ετών επιδίδονται όλο και λιγότερο στις σεξουαλικές επαφές χωρίς δεσμεύσεις. Τι φταίει για αυτό; Οι ειδικοί απαντούν.

Δες εδώ μερικά στοιχεία από την έρευνα:

 

 

Η έρευνα μας δείχνει πως πλέον οι νεαροί άνδρες δεν κάνουν το ίδιο συχνά περιστασιακό σεξ. Τώρα αυτό είναι καλό; Καλό ακούγεται μιας και το περιστασιακό σεξ ποτέ δεν ήτα ακριβώς αυτό που λέμε «καλό».. από την άλλη όμως και λίγο περιστασιακό σεξ χρειάζεται για να μπεις στο νόημα, ειδικά όταν είσαι νέος.

Οι νέοι και νέες δεν ενδιαφέρονται για περιστασιακό σεξ, καταλήγει έρευνα από το Πανεπιστήμιο Rutgers-New Brunswick, σύμφωνα με την οποία η μείωση στη δίχως δεσμεύσεις σεξουαλική δραστηριότητα στις ηλικίες 18 έως 23 μειώθηκε σημαντικά σε βάθος δεκαετίας.

Εδώ θα βρεις τι ακριβώς έδειξε η έρευνα:

 

 

Η μελέτη που δημοσιεύεται στο Socius έδειξε ότι το 2017, σε σύγκριση με το 2007 , υπήρξε μείωση του ευκαιριακού σεξ τον τελευταίο μήνα της τάξης του 14% για τα αγόρια (από το 38% στο 24%) και 9% για τα κορίτσια (από το 31% στο 22%).

Επιπλέον, τα ευρήματα ανέδειξαν τρεις βασικές αιτίες πίσω από το φαινόμενο: τη μικρότερη κατανάλωση αλκοόλ, την ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα video-games και τη συγκατοίκηση με γονείς -παράγοντας που επηρεάζει ωστόσο, μόνο τα αγόρια.

πηγή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×