Τα sex podcasts που θα εκτοξεύσουν την ερωτική σου ζωή

Τα ακούς τώρα, μας ευχαριστείς αργότερα.

Έχουν γίνει η νέα τάση της εποχής μας. Ο κόσμος του διαδικτύου έχει γεμίσει από podcasts που καταπιάνονται με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Χιουμοριστικά, επιστημονικά, αθλητικά, τα πάντα όλα σχολιάζονται από podcasters που μ’ ένα μικρόφωνο προσφέρουν τη γνώση που ενίοτε -δεν- χρειαζόμαστε.

Τα podcasts έχουν τη δική τους γοητεία, αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δυναμική και φυσικά ένα πιστό κοινό να τους χαρίζει το κλικ τους. Προσφέρουν γνώση και φυσικά έμπνευση. Μία έμπνευση που ενδεχομένως λείπει από τη ερωτική μας ζωή, ανεξαρτήτας αν θέλουμε να το ομολογήσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που ορισμένοι podcasters εκεί έξω, μας δίνουν τα φώτα τους. Κάνουν έρευνα, βουτάνε στα αχαρτογράφητα νερά του ερωτικού κόσμου και μεταφέρουν την γνώση που μας έλειπε.

Κάναμε τη δική μας έρευνα και ανακαλύψαμε τα podcasts που πρέπει να μπουν άμεσα στη λίστα σου. Πρώτα τ’ ακούς, μετά τα κάνεις πράξη και τέλος μας ευχαριστείς.

Call Her Daddy

Ξεκίνησε ως podcast και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο κίνημα. Η Alex Cooper φέρνει μία σύγχρονη ανατροπή στον όρο φεμινισμός και σεξ.  Παράγει ωμές, σχετικές και προκλητικές συζητήσεις που προάγουν τη σεξουαλική ελευθερία και την προσωπική ενδυνάμωση, ενώ αφαιρεί κάθε εμπόδιο. Ατάκες για πέσιμο, αυτοϊκανοποίηση, kinky σεξ, στάσεις, dating. Τα πάντα όλα. Η Alex Cooper μιλάει για όλα με τρόπο που σε κάνει να γελάς αλλά το σημαντικότερο ακούς αυτά που ντρέπεσαι να ομολογήσεις.

 

 

Μπορείς να το ακούσεις εδώ.

Guys we f****d

Δύο γυναίκες, η Corrine Fisher και η Krystyna Hutchinson παίρνουν συνέντευξη από άνδρες με τους οποίους έχουν κοιμηθεί, σ’ ένα ειλικρινές και sex-positive podcast. Όλα εκείνα που φοβόμαστε να εκμυστηρευτούμε στις πρώην μας, που ντρεπόμαστε να ομολογήσουμε και πολλές φορές δε τα συζητάμε ούτε με τους κολλητούς μας, έρχονται σ’ ένα podcast που βρίσκεται στην κορυφή των trends.

 

 

Μπορείς να το ακούσεις εδώ.

Sex with Emily

Η Dr. Emily Morse μοιράζεται την τεχνογνωσία της στο σεξ, τις σχέσεις και όλα τα παρελκόμενα. Πώς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή; Η Emily Morse έρχεται να τα αποκαλύψει ένα προς ένα και είμαστε σίγουροι πως μετά τα πρώτα 2 επεισόδια, θα στείλεις κι εσύ τις δικές σου απορίες. Γιατί πάντα υπάρχουν tips που αγνοούμε.

 

 

Μπορείς να το ακούσεις εδώ.

Sex with Strangers

Αναρωτιέσαι πώς κάνουν σεξ στις πιο απόμακρες χώρες του κόσμου; Αν όντως έχουν την ίδια τελετουργία και τα ίδια χούγια; Σε αντίθεση με τα περισσότερα sex podcasts, το συγκεκριμένο podcast γυρίζει όλο τον κόσμο. Ο παρουσιαστής Chris Sowa ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μιλάει με ντόπιους για τις σεξουαλικές εμπειρίες τους ή τις βιώνει ο ίδιος για τον εαυτό του (το είδωλο μας). Στο πρώτο επεισόδιο πήγε στο Τόκιο της Ιαπωνίας αναζητώντας αυτόματους πωλητές εσωρούχων.

 

 

Τα υπόλοιπα μπορείς να τα ακούσεις εδώ.

Sex and Psychology Podcast

Το Sex and Psychology Podcast είναι η σεξουαλική εκπαίδευση που ποτέ δεν είχες στο σχολείο και μάλλον δε θα βρεις πουθενά αλλού. Ο Dr. Justin Lehmiller του Kinsey Ινστιτούτου σε πηγαίνει ένα ταξίδι στην ψυχολογία του σεξ και των σχέσεων. Προσφέρει πρακτικές συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν να ανεβάσεις την ερωτική σου ζωή και να την πας στο επόμενο επίπεδο.

 

 

Μπορείς να το ακούσεις εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×