Γίνεται να είσαι online ερωτικά διαθέσιμος αλλά όχι εντελώς creepy;

Η γραμμή που χωρίζει αυτά τα δύο είναι πολύ λεπτή.

sex

Σε περίπτωση που το χάσατε, ένα μικρό πράγμα που ονομάζεται θετικός προς το online sex είναι να περνάτε την ώρα σας στα sex apps αλλά να μην είστε απελπισμένος για επαφή, κι αν είστε, τουλάχιστον να μην το δείχνετε.

Σειρές του Netflix όπως το Sex Education επιδεικνύουν μια πιο ανοιχτόμυαλη και θετική προοπτική για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και η άνοδος πλατφορμών όπως η OnlyFans, η οποία έχει πλέον πάνω από 170 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, νομιμοποιεί τη σεξουαλική εργασία, ενώ ακυρώνει τα ταμπού του παρελθόντος.

Υποκλινόμαστε στην Βασίλισσα των sex podcasts

Οι εφαρμογές γνωριμιών για άτομα που είναι ανοιχτά στο online σεξ κερδίζουν κάθε μέρα δημοτικότητα. Η Feeld, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως «μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες με ανοιχτό μυαλό παγκοσμίως» και «ένας χώρος όπου μπορείτε να εξερευνήσετε την ταυτότητά σας», έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια, με τους ενεργούς χρήστες να αυξάνονται κατά 160% από τον Ιανουάριο του 2019 Κάθε μήνα, 700.000 άτομα συνδέονται στην εφαρμογή.

 

 
 

Αλλά πώς μπορείτε να βρείτε ομοϊδεάτες σεξουαλικά ανοιχτόμυαλους στο Διαδίκτυο, χωρίς να συναντήσετε κατά λάθος κάποιο εντελώς creepy άτομο; Πρώτον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ακριβώς τι είναι η σεξουαλική θετικότητα (και τι δεν είναι). Κι επίσης πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε μήπως τελικά αυτό το creepy άτομο είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Non sex life: Γιατί οι άνθρωποι σε μακροχρόνιες σχέσεις κόβουν το σεξ;

Η θετικότητα του σεξ ουσιαστικά σημαίνει να έχεις μια άποψη χωρίς ντροπή για το σεξ που το βλέπεις ως ένα φυσιολογικό μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης.

 

 
 

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η θετικότητα του σεξ είναι μια στάση περισσότερο από μια συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται να κάνετε σεξ με πολλούς ανθρώπους για να είστε θετικοί στο σεξ. Έχει να κάνει με το πώς σκέφτεστε για το σεξ, περισσότερο από το τι είδους σεξ κάνετε ή πόσο.

Για να σας βοηθήσουμε να μην περνάτε τη λεπτή γραμμή μεταξύ creepy και ανατριχιαστικού, ζητήσαμε από μερικούς από τους ειδικούς πίσω από τις κορυφαίες σεξουαλικές εφαρμογές γνωριμιών τις συμβουλές τους σχετικά με το πώς να προσεγγίσετε τους ανθρώπους online με τον σωστό τρόπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×