Τελικά, οι καρδούλες στα stories είναι φλερτ;

Μην το πάρεις κατάκαρδα, αλλά θα σου είχε κάνει κανονικό reaction. 

Πόσες φορές μας έχουν κάνει like σε ένα story και αναρωτιόμαστε, τι μπορεί να σημαίνει; Σίγουρα όταν το πρόσωπο που πατάει καρδούλα σε ενδιαφέρει, το έχεις συζητήσει για να καταλάβεις αν δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι έχει ενδιαφέρον να «αναλύσουμε», αν αξίζει τον κόπο να δώσεις παραπάνω αξία.

Προσωπικά μιλώντας χωρίς να σημαίνει ότι εγώ είμαι το αντιπροσωπευτικό δείγμα, οι καρδούλες μπορεί να σημαίνουν απλά ότι σου αρέσει το story κάποιου χωρίς να σημαίνει κάτι περαιτέρω. Μπορεί να έχει ανεβάσει κάποιος κάτι απλά που μου αρέσει, δεν σημαίνει ότι έχω «σκοπούς» για κάτι άλλο, μπορεί να είναι ένα τοπίο, ένα έξυπνο quote ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να άπτεται των ενδιαφερόντων μου. Βέβαια αυτό ισχύει για εμένα, δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Επίσης, εξαρτώνται πολλά και από το πλαίσιο που υπάρχει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα.

Η αμήχανη στιγμή που ανεβάζει story με νέα σχέση, λίγο μετά το χωρισμό σας

Σίγουρα, όταν υπάρχει -ήδη- φλερτ οι καρδούλες είναι στο συγκεκριμένο πλαίσιο, όμως χωρίς κάποια άλλη επικοινωνία δεν σημαίνει και πολλά πέρα από μια «παρουσία». Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι σκόρπιες καρδούλες σε stories δεν σημαίνει και κάτι ερωτικό, ακόμη και φλερτ να υπάρχει. Κοινώς, αν δεν μιλάτε τουλάχιστον με μηνύματα, οι καρδούλες απλά είναι τόσο-όσο.

Σημασία έχει, συνολικά η επικοινωνία που έχετε. Επίσης, αν μόνο κάνει καρδούλες και δεν σου μιλάει μάλλον δεν είναι για να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά, αφού δεν σημαίνει και τίποτα στην ουσία, περισσότερο παιχνιδάκι είναι παρά κάτι ουσιαστικό. Ακόμη και σε μία σου selfie να είναι, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω αξία.

Υπάρχει μέλλον για το TikTok;

Στο κάτω-κάτω είναι ένα like μέχρι εκεί, από εκεί και πέρα κρίνεις όλη την αλληλεπίδραση.

Συμβουλή:

Μην στείλεις μήνυμα! Αν σου κάνει καρδούλες και δεν σου μιλάει, μην στείλεις μήνυμα.

Μπορείς να ανταποδώσεις τα likes όποτε θελήσεις και να ξέρεις ότι θα πάρει «σήμα» για να σου μιλήσει, αν σε ενδιαφέρει.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×