Μήπως το αμόρε ετοιμάζεται να σε «σουτάρει»;

10 λέξεις πίσω από τις γραμμές που πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις.

Τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, αλλά δεν μπορείς και να εντοπίσεις τι ακριβώς είναι αυτό. Τη νιώθεις αλλαγμένη αλλά από την άλλη όταν την ρωτάς δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να σου πει. Επειδή σε νιώθω, και επειδή στενοχωριέμαι για σένα, θα μοιραστώ μαζί σου κάποια μικρά μυστικά τα οποία θα σε βοηθήσουν να δεις την αλήθεια.

Γιατί η αλήθεια φίλε μου είναι ότι σε χωρίζει και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Ή μήπως έχεις;

1.Ξεκινάμε από τα απλά: Δεν ξέρεις πλέον τι συμβαίνει στη ζωή της. Δεν ξέρεις πράγματα για τη δουλειά της ή ακόμα και για τις φίλες της; Θυμάσαι που σου περιέγραφε γλαφυρά πάντα τον τσακωμό της Κατερίνας με το Γιώργο -όπου πάντα φυσικά είχε δίκιο η Κατερίνα; Τώρα μαθαίνεις ότι χώρισαν πριν ένα μήνα. Αυτό… χωρίς λεπτομέρειες. Άρχισε να ανησυχείς.

2. Κάνει πράγματα που σιχαινόταν. Και όχι γιατί ξαφνικά τα αγάπησε, αλλά γιατί είναι ακόμη μία ευκαιρία να μείνει μακριά σου. Σιχαίνεται τη γυμναστική; Ξαφνικά γίνεται φανατική. Σιχαίνεται το σινεμά; Δεν υπάρχει ταινία που να μην έχει δει. Ουπς.

Πόσες θερμίδες μπορείς να κάψεις κατά τη διάρκεια του οργασμού;

3. Στις διαφωνίες σας… κάνει υποχωρήσεις! Ναι μάλιστα. Ποια αυτή, που και μόνο στη σκέψη ότι θα επικρατούσε η δικιά σου άποψη, αρρώσταινε. Ε ναι, υποχωρεί γιατί δεν τη νοιάζει. Αφού η υπόθεση είναι τελειωμένη, γιατί να χαλάσει τη ζαχαρένια της;

4.Κάθε φορά που αποχωρίζεστε, θα ορκιζόσουν ότι τη βλέπεις να χαμογελάει. Μη ξεγελιέσαι: Δεν είναι το πικρό χαμόγελο του αποχωρισμού αλλά το ευτυχισμένο χαμόγελο της ανακούφισης.

 

 

5. Θυμάσαι εκείνα τα αστεία που ήταν μόνο δικά σας; Μάντεψε: Πλέον δεν τα καταλαβαίνει. Ή μάλλον κάνει ότι δεν τα καταλαβαίνει για να σου δώσει και το μήνυμα. Ακόμα να το πάρεις;

6.Μόλις τελείωσε τη σειρά σας. Χωρίς εσένα. Τι άλλο θέλεις δηλαδή;

7. Το σεξ υπάρχει... ακόμα. Αλλά είναι κακό και κουραστικό. Είναι η φάση που για την ώρα κάνει την υποχώρησή της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ευχαριστιέται κιόλας.

ΣΟΚ: «Τις φωτογραφίες στο Instagram δεν τις ανεβάζουμε για εσάς, αγόρια...»

8. Θυμάσαι εκείνα τα σέξι εσώρουχα που φορούσε τον πρώτο καιρό της σχέσης σας; Θα ορκιζόσουν ότι τα έχει πουλήσει και ότι πλέον αγοράζει μόνο βαμβακερές κιλότες. Επιλέγει τη βολή από το sexiness με λίγα λόγια. Άρα της είσαι μάλλον αδιάφορος.

9.Βγαίνει... και γυρίζει μεθυσμένη! Όχι ότι έχει γίνει αλκοολική η κοπέλα, αλλά μιας και μέσα της νιώθει single, το ρίχνει και λίγο έξω με τις φίλες της. Σύντομα θα είναι single και απ΄έξω της, να ξέρεις.

 

10. ΔΕ ΖΗΛΕΥΕΙ!!! Η Μαρία που τον πρώτο καιρό είχε χακάρει μέχρι και το προφίλ που είχες στο Hi5 το 2004, πλέον δεν σε ρωτάει καν πού είσαι. Μήπως γιατί δεν τη νοιάζει; 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×