Αυτές είναι οι στυλιστικές επενδύσεις που θα σε βγάλουν… ασπροπρόσωπο την ερχόμενη σεζόν!

Τι «κουμπώνει» καλύτερα με την προσωπικότητά σου

Οι καθημερινές, απρόβλεπτες μεταστροφές του καιρού, τα δροσερά πρωινά που δυσκολεύεσαι να εγκαταλείψεις το κρεβάτι και η ζεστή κούπα καφέ που σε συνοδεύει στην καθημερινότητα, είναι μόνο μερικά από τα σημάδια που αποκαλύπτουν πως πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την «καρδιά» του φθινοπώρου. Ομολογουμένως, όσο κι αν απολαμβάνεις ή ανυπομονείς για αυτή την εποχική μετάβαση, τόσο καταλήγει να σε δυσκολεύει σε πιο πρακτικά ζητήματα. Άλλωστε όσο χαλαρός τύπος κι αν είσαι, η καθιερωμένη και αναπάντητη ερώτηση με το που ανοίγεις τα μάτια σου παραμένει μία: «Τι θα φορέσω σήμερα»;

Με τη λιακάδα να μεταμορφώνεται σε ψιλόβροχο μέσα σε δευτερόλεπτα και τη θερμοκρασία να ανεβοκατεβαίνει με ρυθμούς ασανσέρ κατά τη διάρκεια του 24ώρου, είναι λογικό να μη γνωρίζεις τη σωστή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Ωστόσο, η πιο έξυπνη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή, είναι να βολευτείς προσωρινά με ό,τι υπάρχει στην ντουλάπα σου και συγχρόνως να προχωρήσεις στις στυλιστικές επενδύσεις που θα αναδείξουν την πιο στυλάτη πλευρά σου μέσα στους επόμενους μήνες που ο καιρός σταθεροποιείται. Να είσαι σίγουρος, πως στους διαδρόμους των γνωστών πολυκαταστημάτων notos, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μέσα από μία «πλούσια» ποικιλία brands, τα ρούχα εκείνα που «κουμπώνουν» καλύτερα με την προσωπικότητά σου.

Βέβαια, αν κάτι μας έχει διδάξει η εμπειρία, είναι πως ο «πρωταγωνιστής» σε κάθε μας χειμερινή εμφάνιση, ήταν είναι και θα είναι το πανωφόρι μας. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα σχέδια που δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από την ντουλάπα σου.

Το άνετο και cool καπιτονέ

Το διαχρονικό και αξεπέραστο καπιτονέ μπουφάν, δεν θα μπορούσε παρά να είναι πρώτο πρώτο στη λίστα μας. Δεν είναι τυχαίο πως όποιος το έχει επιλέξει, αδυνατεί να βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μπουφάν απαραίτητο σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα, είναι το γεγονός πως μας παρέχει τη ζεστή, τρυφερή και χουχουλιάρικη αίσθηση της κουβέρτας, ακόμη κι αν βρισκόμαστε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μας. Αμάνικο ή όχι (όπως το Polo Ralph Lauren), με κουκούλα ή χωρίς, σε κάποιο συντηρητικό ή έντονο χρώμα παρόμοιο με το σμαραγδί puffer της Wrangler, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καπιτονέ μπουφάν θα σετάρει άψογα με το business look που υιοθετείς στο γραφείο, με τα ρούχα που επιλέγεις για τις απογευματινές προπονήσεις σου, αλλά ακόμη και σε μία χαλαρή βραδινή έξοδο με φίλους. Θα το λατρέψεις, γιατί χωρίς να επιβάλει κάποια έκπτωση στο στυλ σου, θα σε κρατάει προστατευμένο από το κρύο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

                                                                  Polo Ralph Lauren-Wrangler, notos.gr

 

Η κλασική γοητεία του Montgomery

Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο iconic ανδρικό πανωφόρι, αρκεί να σκεφτεί κάποιος πως φορέθηκε και καθιερώθηκε από εξίσου iconic και σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο David Bowie, ο Paul McCartney, o Jack Nicolson και ο Art Garfunkel. H ιστορία του αρχίζει από τα βάθη του 19ου αιώνα στη βόρεια Ευρώπη και η διαχρονικότητά του το κρατάει στην κορυφή της μόδας ακόμη και σήμερα. Μπορεί να παραπέμπει σε ένα πιο αυστηρό, σοφιστικέ ντύσιμο, μην ξεχνάς όμως πως όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σου γούστο και τους πειραματισμούς που είσαι διατεθειμένος να τολμήσεις. Ευτυχώς, οι γήινες, καφέ, καμηλό, αλλά και πιο εκκεντρικές αποχρώσεις του, όπως για παράδειγμα το απόλυτα στυλάτο παλτό της Gant, μας επιτρέπουν μεγάλα περιθώρια πειραματισμού. Πηγαίνοντας μία βόλτα από τα πολυκαταστήματα notos, θα εκπλαγείς από τις αναρίθμητες επιλογές με τις οποίες μπορεί να ταιριάξει. Τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι slim fit, σε συνδυασμό με καρό πουκάμισο regular fit και από πάνω κάποιο μονόχρωμο πουλόβερ (κόκκινης, κυπαρισσί ή μπεζ απόχρωσης) με χοντρή πλέξη, είναι το απόλυτο beatnik outfit με το οποίο να είσαι βέβαιος πως θα ξεχειμωνιάσεις!

                                                                                          Gant, notos.gr

 

 

Το αδιάβροχο «μη βρέξει και μη στάξει»

Last but not least στη λίστα μας, το legit αδιάβροχο, ο καλύτερος φίλος κάθε easy rider (και όχι μόνο). Αν οδηγείς μηχανή, αν δεν χορταίνεις να περπατάς στο συννεφιασμένο φόντο της πόλης, αλλά δεν διαθέτεις στην ντουλάπα σου το αναγκαίο αδιάβροχο, τότε οφείλεις στον εαυτό σου αυτή να είναι η αμέσως επόμενη αγορά σου. Ωστόσο, πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά, σημαντικό είναι να θυμάσαι πως όσο πιο κλασικό είναι το σχέδιο στο οποίο θα επενδύσεις, τόσο πιο ευκολοφόρετο θα είναι για σένα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αποφύγεις sport κοψίματα που θα σε περιορίσουν μελλοντικά σε πιο επίσημες εμφανίσεις και να στραφείς σε εναλλακτικές, όπως ένα κομψό μπλε αδιάβροχο της Timberland ή το μακρύ μπεζ αδιάβροχο με γιακά της Barbour, τύπου καμπαρντίνα. Μην διστάσεις να βάλεις λίγο πιο… βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σημασία έχει να κάνεις μία αγορά που εκτός από τον φετινό χειμώνα, θα σου εξασφαλίσει και πολλούς επόμενους.

 

                                                                            Barbour-Timberland, notos.gr

 

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως το πανωφόρι, εκτός από αναπόσπαστο κομμάτι των χειμερινών μας εμφανίσεων, είναι ταυτόχρονα και ο «μανδύας» που θα αγκαλιάζει για τους επόμενους μήνες την προσωπικότητά μας. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις την επιλογή που σου αξίζει! Σε κάθε περίπτωση, μπορεί οι καιρικές συνθήκες στη χώρα μας είναι κάπως… κυκλοθυμικές, όμως εξοπλίζοντας την γκαρνταρόμπα σου με τις κατάλληλες προσθήκες από τα καταστήματα notos, ειλικρινά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

 

Info:

  • Αθήνα: Σταδίου & Αιόλου, τηλ.2103245811
  • Θεσσαλονίκη: Στοά Χιρς Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, τηλ.2310 366600
  • Πειραιάς: Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, τηλ.2104119811
  • Καλαμάτα: Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, τηλ.2721090077

 

Facebook: www.facebook.com/notosGreece/

Instagram: www.instagram.com/notosofficial/

YouTube: www.youtube.com/notosofficial

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×