Δημήτρης Σκουλός: H νέα collection που φωτογράφησε και πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου!

Αμέτρητα deadlines στο γραφείο, after work συναντήσεις, δουλειές στο σπίτι, πηγαινέλα με τον μικρό και βραδινή μελέτη για την επόμενη ημέρα στο σχολείο. 

Οι απαιτήσεις με τις οποίες έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος ένας σύγχρονος άντρας, είναι ομολογουμένως πολλές. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να ισορροπήσει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε όλους τους ρόλους που καλείται να υποστηρίξει: Εκείνον του επαγγελματία, του πατέρα, του συζύγου, του συντρόφου ή του φίλου. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα τον κάνει να αισθάνεται πως δεν έδωσε το 100% του εαυτού του -ακόμη και αν όλοι επιμένουν για το αντίθετο!

Αν είσαι και εσύ εργαζόμενος μπαμπάς, να θυμάσαι πως το σημαντικό είναι να μην παραμελείς ούτε στιγμή τον εαυτό σου και όσα σε εκφράζουν, ειδικότερα το στυλ σου! Διότι ο τρόπος που ντύνεσαι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου.

Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθούν μερικά tips, που υπόσχονται να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με στυλ και άνεση όλα τα σκαμπανεβάσματα της καθημερινότητας. Για να έχεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα και να εμπνευστείς ακόμη περισσότερο, μπορείς να ξεφυλλίσεις διαδικτυακά το πιο πρόσφατο editorial project της εταιρείας Αristoteli Bitsiani, μέσα από τον φωτογραφικό φακό και τη μοναδική ματιά του φωτογράφου μόδας, Δημήτρη Σκουλού, τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε ως κριτή στο γνωστό τηλεοπτικού σόου μοντέλων. Μέσα από τη νέα συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020, θα ανακαλύψεις τα κομψά σύνολα, τα οποία θα σε βγάλουν φέτος… ασπροπρόσωπο, ανεξαρτήτως περιστάσεων.

 

#1 Επενδύοντας στη διαχρονικότητα

Ένα έξυπνο κόλπο για να είσαι μονίμως στην «πένα», όσες υποχρεώσεις και αν πρέπει να φέρεις εις πέρας εντός της ημέρας, είναι το να επενδύσεις στη διαχρονικότητα. Πώς θα κρίνεις εάν ένα κομμάτι είναι διαχρονικό; Πριν το αγοράσεις, θα αναρωτηθείς αν μπορείς να φορέσεις το συγκεκριμένο ρούχο περισσότερες από τριάντα φορές. Αν η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι θετική, τότε πρόκειται για ένα ρούχο που αξίζει και με το παραπάνω μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

#2 Εσύ και οι περιστάσεις

Ένας ακόμη παράγοντας που οφείλεις να λάβεις υπόψη σου, είναι σαφώς οι… περιστάσεις. Εάν για παράδειγμα, εργάζεσαι σε κάποια εταιρεία και το dress code επιβάλλει ένα πιο αυστηρό και business look, τότε τα κλασικά κοστούμια, είναι ακριβώς η «πανοπλία» που ζητούσες για να βγαίνεις αλώβητος από τη «μάχη» με την καθημερινότητα. Στενές, σταυρωτές γραμμές που αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα, ευκολοφόρετες αποχρώσεις και μοτίβα εμπνευσμένα από τη δεκαετία των ένδοξων 80’s, είναι τα κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις μέσα και έξω από τον εργασιακό σου χώρο. Συνδυάζοντας ποιότητες όπως το κοτλέ, το βελούδο και το καρό με ένα κλασικό σκουρόχρωμο τζιν και από μέσα ένα λευκό ζιβάγκο ή ένα πουκάμισο, θα είσαι μονίμως καλοντυμένος και πανέτοιμος για κάθε περίσταση!

Extra tip: Για μία πιο επίσημη εμφάνιση, το γιλέκο είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να «απογειώσεις» ακόμη και το πιο απλό outfit. Η γραβάτα πάλι, θα σε συνοδεύσει από τις πρωινές μέχρι τις πιο βραδινές ώρες.

#3 Βρες αυτό που σε αντιπροσωπεύει

Εξίσου σημαντικό είναι το να διαμορφώσεις μία γκαρνταρόμπα η οποία σε βάθος χρόνου θα σε αντιπροσωπεύει και δεν θα έχει ημερομηνία λήξης. Προσπάθησε να παραβλέψεις τα προσωρινά trends και να εστιάσεις σε ποιοτικά υφάσματα και υφές, οι οποίες θα σε συντροφεύουν με στυλ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Εκτός από ένα σκούρο μονόχρωμο κοστούμι, το οποίο είναι ένα απαραίτητο item για την ντουλάπα κάθε σύγχρονου άντρα, αποχρώσεις όπως εκείνες του γκρι και του μπλε ή ιδιαίτερα μοτίβα, όπως το ριγέ και το ψιλό καρό, θα σου χαρίσουν προσεγμένες και ταυτόχρονα μοντέρνες εμφανίσεις.

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως όσο αυστηρό και αν είναι το πρόγραμμά σου και όσο και αν απολαμβάνεις την παρέα του μικρού σου, είναι αναγκαίο να «ξεκλέβεις» ελάχιστο χρόνο μες στην ημέρα για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επενδύσεις αυτόν τον χρόνο, δημιουργώντας έναν ευφάνταστο συνδυασμό ρούχων, ο οποίος θα σου παρέχει την άνεση να ελίσσεσαι από το γραφείο, στο γυμναστήριο και από εκεί στην προπόνηση του μικρού και αργά το βράδυ στην αγκαλιά της συζύγου;

Σε κάθε περίπτωση, να είσαι σίγουρος πως στο νέο editorial project της εταιρείας Αristoteli Bitsiani με την υπογραφή του Δημήτρη Σκουλού, θα βρεις όλες τις ιδέες που ζητούσες για να ξεχωρίζεις με στυλ μέσα στο πλήθος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×