IWC και Hot Wheels φτιάχνουν ένα ρολόι με πρώτη ύλη τα παιδικά μας όνειρα

Το ΙWC x Hot Wheels Racing Works set περιλαμβάνει ένα Pilot’s Watch από τιτάνιο και μια μινιατούρα της Mercedes Gullwing.

H συνεργασία της IWC με την Mercedes κρατάει αρκετά χρόνια και ίσως η προσθήκη μιας εταιρείας παιδικών παιχνιδιών να μοιάζει οξύμωρη στη συνεργασία. αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άντρες δεν είναι παρά παιδιά με πιο ακριβά παιχνίδια. Η συνεργασία αυτή λειτουργεί και ως γέφυρα μεταξύ των δύο αυτών καταστάσεων στη ζωή ενός άντρα και το αποτέλεσμα δεν επενδύει απλά σε μια φτηνή επίκληση στο συναίσθημα της νοσταλγίας.

 

 

Ξεκινώντας ανάποδα, να αναφέρουμε ότι αυτός ο χρονογράφος της IWC βρίσκεται μέσα στο καλύτερο «κουτί» που έχει φτιαχτεί ποτέ για ένα ρολόι. Η κλασική μεταλλική εργαλειοθήκη ανοίγει κανονικά με τον αρθρωτό μηχανισμό και στα ράφια της φιλοξενεί, εκτός από ρολόι, μια λεπτομερέστατη μινιατούρα της Mercedes Gullwing σε κλίμακα 1:64, εργαλεία αντικατάστασης για το λουράκι, το manual του ρολογιού κι ένα πιστοποιητικό που αναφέρει ποιο από τα μόλις 50 σετ βρίσκεται στα χέρια του τυχερού ιδιοκτήτη. 

 

 

Η μινιατούρα της Gullwing δεν είναι μια συνηθισμένη μινιατούρα από τη συλλογή της Hot Wheels, αλλά έχει κατασκευαστεί ειδικά για την περίσταση. Πρόκειται για το πλέον λεπτομερές μοντέλο που έχει φτιάξει ποτέ η αγαπημένη εταιρεία των παιδιών και εκτός από ανοιγόμενες πόρτες, φυσικά προς τα πάνω, έχει ένα πιστό αντίγραφο του εσωτερικό με bucket καθίσματα κι ένα roll cage. 

 

 

Ο χρονογράφος της IWC ανήκει στην οικογένεια των ευμεγέθων της ελβετικής εταιρείας με την κάσα να φτάνει τα 43 χιλιοστά σε διάμετρο. Το υλικό της είναι από τιτάνιο και το ελαφρά τραχύ ματ φινίρισμα έχει εξασφαλιστεί από έναν συνδυασμό γυαλίσματος και αμμοβολής. Το λογότυπο της Hot Wheels με την κλασική φλόγα έχει χαραχτεί στο πλάι της κάσας, κάτω από τη θέση 9, ενώ το καντράν έχει δανειστεί το μοτίβο του από το καρό της σημαίας τερματισμού. Στο πίσω μέρος ο αυτόματος μηχανισμός είναι ορατός μέσω του κρυστάλλου από ζαφείρι, στο κέντρο του οποίο βρίσκεται ο αριθμός 68. Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή αυτού του αριθμού για να σφραγιστεί αυτή η συμφωνία καθώς IWC και Hot Wheels ιδρύθηκαν με 100 χρόνια διαφορά, το 1868 η πρώτη και 1968 η δεύτερη. 

  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×