Το πουκάμισο που θα σε ξαναντύσει στα χακί

Το φανταρικό ντύσιμο του Justin Timberlake θα σε κάνει βετεράνο.

Βλέπεις το συνολάκι και κολλάς. Τι διάολο είναι αυτό; Στολή εξόδου; Που έπρεπε να την σιδερώσεις καλά πριν βγεις από το στρατόπεδο για να μην σε πιάσει στον ύπνο κανένας ΟΑΣ; Ο Justin η παλιοψαρούκλα δεν έχει πάει στρατό και δεν ξέρει, αλλά ξέρει κάτι άλλο. Πως το μιλιταριστικό το στυλ που κρατά από τον Β’ Παγκόσμιο, έχει όσο να ‘ναι την δική του γοητεία.

Μπουφάν, πουκάμισα, σακάκια. Χακί ή σε παραλλαγή. Όλα έκαναν την  εμφάνιση τους στην mainstream μόδα λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο και πολύ περισσότερο μετά τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Οι βετεράνοι άφησαν μαλλιά και μούσια, κράτησαν τις  «σαρδέλες» στο μπράτσο και ξεκίνησαν να τα φορούν στις διαδηλώσεις, στις συναυλίες, στην έξοδο για ποτά. Κάπως έτσι γεννήθηκε το μιλιταριστικό look και, παρότι δεν είναι στα φόρτε του στην εποχή μας, έχει καταφέρει να επιβιώσει.

Το στυλ του Justin με την μαύρη γραβάτα θα το έλεγες αρκετά τολμηρό και αν δεν χρειάζεται να ορκίστεις στα ΟΥΚ καλύτερα να μην την φορέσεις – άσε το GQ να λέει ό,τι θέλει. Ταυτόχρονα ωστόσο αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρέπει να παίρνεις τα χακί με περίεργο μάτι. Όλα εκείνα τα πουκάμισα ή τα τζάκετ στο χακί/σάπιου μήλου χρώμα, που δεν σε κάνει μεν βετεράνο αλλά σίγουρα μαρτυρά ότι αν πρέπει να υπάρχει μιλιταρισμός σε αυτόν τον πλανήτη, ας υπάρχει τουλάχιστον στο στυλ. Και προς Θεού μην κωλώσεις γιατί αυτά τα ρούχα πάνε με όλα.

Δρόμο τώρα για να μην σε βγάλουμε αναφερόμενο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×