Οι πιο καλοντυμένοι James Bond στην ιστορία της μεγάλης οθόνης

Οι 007 που εκτός από άδεια οπλοφορίας είχαν και άδεια στο απόλυτο ανδρικό στυλ.

Όσον αφορά τους καλοντυμένους χαρακτήρες της οθόνης, έχουμε τους αγαπημένους μας: ο Patrick Bateman ντυμένος με Valentino στο American Psycho, ο Thomas Crown του Steve McQueen τιμά τα κοστούμια Gianni Campagna και ο Marcelo Rubini που ντύθηκε σαν να έφυγε από Πασαρέλα Celine.

 

 
 

Όσον αφορά το ανδρικό στυλ, δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα άνδρα από τον James Bond. Έχουν δημιουργηθεί πολυάριθμα άρθρα που εξετάζουν την ντουλάπα του Βρετανού πράκτορα, ενώ αρκετά blog είναι αφιερωμένα στα κοστούμια του.

6 εμβληματικά ρολόγια που πέρασαν από το χέρι του Steve McQueen

Το στυλ αποτέλεσε βασικό πλεονέκτημα σε κάθε ταινία Bond, όπου ο ήρωας του Ian Fleming δεν ήταν πλούσιος, δεν ντυνόταν ακριβά, δεν φορούσε μάρκες, αλλά ήταν πάντα κομψός και καλοντυμένος. Οι σημερινoί οίκοι μόδας κάνουν τα πάντα προκειμένου να είναι μέρος της ντουλάπας του μυστικού πράκτορα – ποιος δεν θα ήθελε έναν Bond στο οπλοστάσιο του;

 

 
 

Και μετά υπάρχει ο Bond, ο οποίος δεν ντύνεται απλώς για να σκοτώνει, αλλά σκοτώνει και με το ντύσιμο του. Ενώ μπορεί να σκεφτείτε τον 007 με άψογα κομμένα κοστούμια και φανταχτερά ρολόγια, υπάρχουν πολλά περισσότερα στην γκαρνταρόμπα του. Με τα χρόνια, το τμήμα κοστουμιών στην παγκόσμια μόδα έχει τραβήξει πραγματικά το ενδιαφέρον του για τον πράκτορα και με κάθε νέο Bond (μιλάμε για 25 ταινίες), έτσι μας δίνεται μεγαλύτερο βάθος στην γκαρνταρόμπα του μυστικού πράκτορα.

Ερευνήσαμε προσεκτικά κάθε ερμηνεία, από τον Daniel Craig μέχρι τον Timothy Dalton (με εξαίρεση τον David Niven), για να παραδώσουμε τις καλύτερες στιγμές στυλ του Bond που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη, την επίσημη κατάταξη του James Bond με τα καλύτερα ρούχα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×