Η πιο στιλάτη ομάδα είναι ξανά στην Super League

Μετά τη Super League 2, η Athens Καλλιθέα θα λανσάρει το vintage style και στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μπορεί να μην είναι η ομάδα με τη μεγάλη ιστορία, παρόλα αυτά η  μπορεί να θεωρείται και δίκαια η πιο trendy στον τομέα της.

Τα 18 χρόνια που έχουν περάσει από την τελευταία της εμφάνιση σε πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας, ήταν πάρα πολλά, για αυτό και η επιστροφή της θα πραγματοποιηθεί με στιλ.

 

Διαβάστε τη συνέντευξη με την υπεύθυνη Τύπου της ομάδας, Ελίνα Δημητριάδη

Η vintage εμφάνιση που θέλουμε να δούμε στη Super League

Ακόμα και αν δεν τα είχε καταφέρει, θα θέλαμε με κάποιο μαγικό τρόπο να βγει μια wild card προκειμένου να τη δούμε στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά το 1-1 κόντρα στα Χανιά, σφραγίστηκε και επίσημα η άνοδος και έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε.

 

 

Και ο λόγος; Η σκούρα μπλε εντός έδρας εμφάνιση, και η εκτός έδρας ολόλευκη με χρυσές κάθετες ρίγες, δύο φανέλες που φέρουν την υπογραφή του ΕΜΣΤ (Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης) στο στήθος και το λογότυπο του συλλόγου στο επάνω αριστερό μέρος, θα αποτελούν μαγνήτη για τα μάτια κάθε οπαδού.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε αγώνα Super League στο εικονικό γήπεδο με το νταμάρι στην απέναντι πλευρά, και παίκτες όπως ο Γκέκας, ο Σουλογάνης, ο Τσιμπλίδης ή ο Τάσος Κυριάκος, εμείς όμως έχουμε μία θερμή παράκληση: Να μην αλλάξει η φανέλα του χρόνου.

 

 

Ή έστω να παραμείνει ο vintage χαρακτήρας της. Για χάρη του στιλ πάνω από όλα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×