Ένα κόσμημα από τη Jaguar στον κόσμο

Η Jaguar συνέδεσε το παλιό με το νέο και έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αυτοκίνητο. Το Jaguar E-Type του 1961.

E-Type αυτοκίνητα έχουν τα τελευταία χρόνια την τιμητική τους, με τη Jaguar να πηγαίνει την όλη φάση ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας ένα πραγματικό κόσμημα.

Η βρετανική εταιρεία συγκεκριμένα με βάση το θρυλικό μοντέλο του 1961, GT, δημιούργησε ένα E-Type αμάξι, στην πιο άψογη μορφή της κατηγορίας των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων.

 

 

Σε σκούρο πράσινο χρώμα, το GT E-Type της Jaguar θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτοκίνητο επίδειξης για τον Τύπο και ως δοκιμαστική βάση, προκειμένου να βελτιώνονται τα υπόλοιπα E-Type μοντέλα της εταιρείας.

Το αυτοκίνητο έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας, όπως τα επανασχεδιασμένα καθίσματα και η θέση του πεντάλ, αλλά και πολλές ακόμα μηχανικές βελτιώσεις.

 

 

Το GT εξακολουθεί να έχει τον αρχικό του κινητήρα, μετά από μια άψογη αποκατάσταση σε επίπεδο διαμόρφωσης, καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους τύπους E στην αγορά.

Φυσικά δεν έχει οριστεί κάποια τιμή για το αυτοκίνητο από την Jaguar και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να το θαυμάζουμε από απόσταση...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×